На 58-годишна възраст си отиде басистът Чарли Колин, който е

...
На 58-годишна възраст си отиде басистът Чарли Колин, който е
Коментари Харесай

Почина басистът на рок групата Train Чарли Колин

На 58-годишна възраст си отиде басистът Чарли Колин, който е и съосновател на американската група Train, известна с шлагери като " Drops of Jupiter " и " Meet Virginia ", оповестяват международните информационни организации, представени от Българска телеграфна агенция. 

Семейството му удостовери пред АП гибелта на звездата.

По техни думи Колин е умрял, откакто се подхлъзнал и паднал под душа, до момента в който бил при собствен другар в Брюксел, Белгия.

Завършил Музикалния лицей Бъркли, Чарли свири в началото в групата Apostles дружно с китариста Джими Стафорд и вокала Роб Хочкис. След като тя се разпада, Колин отпътува за Сингапур за няколко години, където продължава да се занимава с музика. По-късно още веднъж се завръща в Сан Франциско и дружно с някогашните си приятели от Apostles - Хочкис и Стафорд, основават нова група, носеща името Train. Техен вокалист е Пат Монахан. 

След гибелта на Чарли групата също излезе с изказване в онлайн пространството: " Когато срещнахме Чарли Колин, се влюбихме в него. Той беше най-сладкото момче и хубав човек. Винаги ще имаме топло място за него в сърцето си. Ти си легенда, Чарли. Върви да очароваш ангелите. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР