Наред с делото им за децата, което продължава вече години,

...
Наред с делото им за децата, което продължава вече години,
Коментари Харесай

Анджелина Джоли - притисната от Брад Пит в съда

Наред с делото им за децата, което продължава към този момент години, Брад Пит и Анджелина Джоли все по този начин не намират излаз и в правосъдната борба за винарната Château Miraval. Нея те купиха още до момента в който бяха дружно, само че през 2022 година артистът заведе дело против някогашната си, поради това, че е продала акциите си без неговото единодушие.
 Анджелина Джоли още веднъж е черната овца - обвиняванията, че настройва децата си против Брад Пит
Анджелина Джоли още веднъж е черната овца - обвиняванията, че настройва децата си против Брад Пит

Драмите им нямат край

Според позицията на Брад Пит той е вложил доста време и пари във винарната през годините, като дружно с Анджелина Джоли са имали съглашение да не продават акциите си без единодушието на другия. Актрисата обаче по този начин и го е спазила.

В хода на делото, заведено от артиста, предходната седмица неговите юристи са обвинили някогашната му брачна половинка, че е отказала да показа каквито и да е документи, разнообразни от тези (ако има такива) по отношение на въпросното съглашение сред тях двамата.

Заради това обаче в този момент на  ще ѝ се наложи да даде съглашения за конфиденциалност за интервал от цели осем години (2014 до 2022 г.). Решението е разпоредено от арбитър в Лос Анджелис.
 Снимка 589957

Миналият месец правният екип на актрисата подаде молба за разпространяването на известия, които съгласно тях потвърждават, че Пит не е желал да разреши продажбата на нейния дял, в случай че тя не се съгласи на обстойно съглашение за конфиденциалност.

В средата на май обаче последва ход от страна на артиста - неговите юристи желаеха съдията да накара Джоли да показа споразуменията, които е подписвала преди. Именно това разпореди съдът, произнасяйки се в интерес на. В правните документи се показва, че в този момент  трябва да показа споразуменията в границите на идващите 60 дни, написа People.
 Снимка 584492

Според изказванията на правния екип на артиста въпросните съглашения са " мощно свързани " с " хипотетичните оправдания на Джоли за отвод да се придържа към договорните си отговорности към Пит ", когато е продала каузи си от винарната.

Пред The Daily Mail обаче юристът на актрисата - Пол Мърфи, не е посочил терзание и е споделил, че на драго сърце ще предадат документите. Според него  се пробва " да прикрие персоналното си непозволено държание " с това искане и даже акцентира, че решението " отваря вратата за разкриването на всички въпроси, свързани със злоупотребите на Пит ".
 Записвала ли е Анджелина Джоли скрито нападателните прояви на Брад Пит
Записвала ли е Анджелина Джоли скрито нападателните прояви на Брад Пит

Войната сред някогашните няма край

По думите на юриста на Анджелина Джоли тя чака с неспокойствие развръзката на този правосъден спор, цялостен с " неговите подправени разкази ", които не престават да нараняват и да пречат на фамилията да се възвърне от прочувствената контузия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР