Транспортът трябва да стане национален стратегически приоритет на България –

...
</TD
>Транспортът трябва да стане национален стратегически приоритет на България –
Коментари Харесай

Кандидатите на ГЕРБ в Пловдив: Транспортът трябва да е национален стратегически приоритет

" Транспортът би трябвало да стане народен стратегически приоритет на България – това е заложено само в управническата стратегия на ГЕРБ-СДС. В Европейския парламент ще се боря за законодателство, което да даде оптимално положително бъдеще за транспортния отрасъл “. Това съобщи осмият в листата на ГЕРБ-СДС за Европейския парламент Николай Рашков на среща с управленията и екипите на водещи транспортни и логистични компании в Пловдив.

" Друг главен приоритет пред ГЕРБ-СДС е основаването на индустриални паркове, които ще концентрират напъните на страната при построяването на инфраструктурата и подпомагането на развиването на капиталови действия “, сподели пред присъстващите Деница Николова – заместник-министър на Министерството на районното развиване в две държавни управления на ГЕРБ и четвърта в пловдивската кандидатска листа за 50-то Народно заседание.

" По-ефективно обучение за нашите деца е политика на национално равнище, която ГЕРБ-СДС ще следва след изборите на 9 юни. Това ще стане посредством основаването на по-добра просветителна среда за децата и цялостна смяна в образователните стратегии, която да докара до придобиване на умения, а не до наизустяване на уроците “, добави Деница Николова

На срещата участваха и адв., трети в пловдивската листа на ГЕРБ-СДС, регионалният координатор на ГЕРБ и инж. Атанас Ташков от управлението на ГЕРБ-Пловдив.

" Основната ми задача в Народното събрание ще е да довърша законопроекта за стягане на ограниченията за пътна сигурност - нещо, което е належащо, с цел да се лимитират до най-малко случаите и жертвите на пътя. Затова е нужна съответна и ефикасна система за надзор и санкции на нарушителите “, уточни адв., трети в пловдивската листа на ГЕРБ-СДС.

По думите му част от средствата от глобите би трябвало да отиват в бюджетите на общините, с цел да могат те да бъдат употребявани за повече мантинели, загради, пътна инфраструктура и по-добра отбрана на хората.

Областният координатор и кмет на Пловдив акцентира, че Пловдив получава 100 милиона лв. от бюджета на страната, с помощта на уговорката на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

добави, че за 6 месеца напредъкът при процедурите за построяването на Околовръстното шосе на Пловдив е повече, в сравнение с за 4 години. По думите му това ще помогне да бъде изведен автомобилният трафик отвън Пловдив.

Той напомни, че още на идната заран след първия снеговалеж в Пловдив улиците са били чисти, за разлика от тези в София.

" Много е елементарно да критикуваш, по-трудното е да решаваш проблемите. От 2006 година съм в политиката и помня всяко нещо, което съм съумял да трансформира към по-добро. Смятам, че всеки, който е на управническа позиция и е поел отговорност, би трябвало да взема решение проблеми, не да ги показва “, сподели още.

За да има повече решени проблеми, гласувайте на 9-ти юни с № 22 в бюлетините! За постоянна България в сигурна Европа!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР