Вече все по-често чуваме клаксони и отброяване, които ни напомнят,

...
Вече все по-често чуваме клаксони и отброяване, които ни напомнят,
Коментари Харесай

Разделените при раждането близначки, които се събраха отново за завършването си

Вече все по-често чуваме клаксони и отброяване, които ни припомнят, че още веднъж е сезонът на абитуриентските балове. Но вълнението е обзело завършващите гимназия освен у нас, а по целия свят. За две близначки от Щатите обаче дипломирането им тази година е изключително особено.
 Кои са Аби и Британи Хенсел - едни от най-популярните сиамски близначки
Кои са Аби и Британи Хенсел - едни от най-популярните сиамски близначки

Преди са били риалити звезди, само че в този момент живеят елементарен живот

Грейси Рейнсбъри и Одри Дьоринг са разграничени малко след раждането си в Китай, като през 2007 година, когато са били на 15 месеца, са осиновени от две разнообразни американски фамилии. Оттогава Грейси израства във Вашингтон, до момента в който сестра ѝ Одри е отгледана в Уисконсин, написа People.

За първи път след раздялата им като бебета двете девойки се срещат, когато са към този момент на 11 години, в ефира на американското предаване Good Morning America. Оттогава стартират да си беседват най-малко през ден. Освен това и се виждат, когато имат опция, най-много за рождения си ден.

" Най-хубавото е, че прекарваме време дружно и се опознаваме ", споделя Одри в предаването през 2018 година

Последните седем години са били изпълнени с доста нови прекарвания за близначките. По думите на Одри е вълнуващо, че двете претърпяват частици от живота си дружно, като в това време виждат по какъв начин помъдряват и все по този начин си наподобяват.

Сега, към този момент на 18, девойките още веднъж гостуват в Good Morning America, с цел да споделят страстите си към завършването на гимназия. Те описват, че Грейси неотдавна е пътувала до Уисконсин за дипломирането на сестра си, до момента в който на Одри скоро ѝ следва да пътува до Вашингтон, с цел да я поддържа в същото.

" Много се веселя, че съумях да бъда с Одри в нейния специфичен ден ", споделя Грейси в ефира на предаването.

Congrats, grads! Audrey and Gracie, twin sisters who were separated as toddlers in China and met for the first time on in 2017, are now returning to our studio as valedictorians — and we have a few surprises in store for them!????❤️
— Good Morning America (@GMA)
Следващата спирка по житейския път на близначките е колежът, който обаче още веднъж ще ги води до разнообразни краища на страната. Одри ще учи в Нешвил, а Грейси - в Орегон. И двете издават, че чакат с неспокойствие независимостта, която идва с живота и следването в различен щат.
 Ейми и Ано - грузинските близначки, откраднати и продадени при раждането си, които се откриха посредством TikTok
Близначките (откраднати и продадени при раждането си), които се откриха посредством TikTok

Истинска история от Грузия

" Развълнувана съм да изследвам за кариерата си ", споделя Грейси. Сестра ѝ Одри пък прибавя: " Има толкоз доста невероятни благоприятни условия, по тази причина съм разчувствана да се възползвам от всичко ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР