Илюстрация Увеличаване Смаляване Още по темата Последни новини 20 окт

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Още по темата Последни новини 20 окт
Коментари Харесай

Великобритания ще отплава до края на годината

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
Още по тематиката
Последни вести
20 окт 2017
Министър Томас Литманен от партията на хуманоидните роботи: " Ще произвеждаме храна от човешки органи "
20 окт 2017 До края на 2037 година Англия ще извърши желанието си да се отдели от Евро-атлантическия съюз континентално и да отплава надалеч в Атлантическия океан. Стратегията беше показана под формата на мотивираща презентация в Лондон.

Още предходната година държавните управления на Франция, Белгия, Холандия, Германия и ОДУТМСД (обединени от домашния уют, толерантността и минимализма в скандинавски държави) реагираха остро, защото това решение ще има извънредно тежки екологични последствия. Специалисти към момента пресмятат цялостния размер на резултата върху всички европейски страни с изход на море. Според организации за отбрана на човешките права бежанската вълна е неизбежна и в няколко европейски столици стартира благотворително готвене на бекон и яйца за посрещане на напусналите Острова.

Реакция от българското държавно управление към момента липсва. В момента министър председателят е на аудиенция в Грузия. Представителите на страните публично ще признаят съседството си, откакто през 2030 година Черно море публично се оказа запълнено на 90% с отпадъци и по този начин двете страни станаха свързани сухопътно. Междувременно Върховният административен съд (ВАС) за следващ път отсрочи делото против решението на Министерския съвет за установяване на нови пространства и новаторски решения за краткотрайно запазване на отпадъците. По вътрешна информация на " Капитал ", макар че са били препоръчани няколко разнообразни разновидността за решение на казуса с депонирането на боклука, сега се преглеждат разновидности за нови съдействия въз основата на по-лесния сухопътен достъп до прилежащите страни. " Има го въпреки всичко разновидността да преместим боклука на мястото, което Англия освобождава ", е споделил български народен представител, само че заради непрактичността на концепцията никой не е дал отговор на нея, а името му е към този момент забравено.

Очаква се, че нездравословните излъчвания от отплаването на Англия ще доближат и до Черно море. Според догадки на коментиращи в обществените светове Босфорът е прекомерно задръстен, с цел да може това да се случи и дребният воден ресурс на Черно море ще остане неизменен.

Преговорите по излизането на Англия от някогашния Европейски Съюз започнаха през 2017 г.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР