38-годишен полицай е ранен при среднощна гонка с криминално проявен

...
38-годишен полицай е ранен при среднощна гонка с криминално проявен
Коментари Харесай

При гонка: Ранен е полицай, издирва се криминално проявен столичанин

38-годишен служител на реда е ранен при среднощна гонка с престъпно проявен мъж от столицата, който съумял да се измъкне и се търси.

Пострадалият чиновник на Министерство на вътрешните работи е с комоцио, настанен в УМБАЛ Бургас.

Екшънът почнал към 02.30 ч. тази нощ, когато екип на Пето Районно ръководство се пробва да спре със звуков и светлинен сигнал лек автомобил " Фолксваген Голф ", с бургаска регистрация, движещ се в региона до бл. 9 в к-с " Изгрев ".

Водачът на автомобила не се подчинил на полицейското предписание и ускорявайки скоростта си, се опитал да избяга, насочвайки се към блокове 5 и 7. Там минава през спусната преграда на паркинг, излиза на ул.Транспортна " и се насочва в посока гробищния парк.

Автопатрулът последва автомобила, движейки се по успоредната на " Транспортна " улица. На кръстовището с ул. " Петко Задгорски " фолксвагенът блъска странично полицейския автомобил, ръководен от 38-годишния взводен пълководец Иван Панчуков,

Беглецът изоставил автомобила и се е укрил, само че е открито, че това е 24-годишен престъпно проявен софиянец. Издирването му продължава, посочи представителят на полицията Цветелина Рандева.

За да поддържа морално потърпевшия си сътрудник, през днешния ден шефът на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас старши комисар Емил Павлов го посети в болничното заведение.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР