Илюстрация Увеличаване Смаляване Още по темата Надеждите на 2037 г.

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Още по темата Надеждите на 2037 г.
Коментари Харесай

Министър Томас Литманен от партията на хуманоидните роботи: "Ще произвеждаме храна от човешки органи"

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
Още по тематиката
Надеждите на 2037 година
20 окт 2017 Томас Литманен е създаден във Финландия преди пет години, сертиф. №17834, забележима възраст – 32, Бион 2.0 – хуманоиден робот с изкуствен интелект. Преди три години партията, на която Томас е член - " Биони за здравето на индивида ", влезе в новото държавно управление на Евро-атлантическия съюз. Преди това в продължение на осем години хуманоидните роботи служиха на човечеството като учители, превантивни медицински лица, персонални асистенти, съдии и биологични екотехнолози. В момента Томас е основен технолог-регулатор на процеса на изхранване в Евро-атлантическия съюз. От две години той е и министър на земеделието, храните и въздуха в държавното управление на Евро-атлантическия съюз.

Заради проблемите с пренаселеността, замърсяването, неналичието на устойчиви семена, повишението на равнището на океаните и наводненията, както и засяването единствено с еднотипни култури хумусът в почвите се отмива и изчезва. Така плодородните почви в Евро-атлантическия съюз, както се случи към този момент в Азиатския съюз, са все по-бедни и застрашени от крах. Храната на Земята се изчерпва. Наскоро беше оповестено и изгубването на последните два сорта ябълки, морковите и соята. Планетата ни не съумява да създаде храна за всички 21-милиарда души, които я обитават. Селенът, нужен за почвите, който доставяме от Марс, е непълен. Хранителната продукция, в това число ГМО и лабораторно основаните храни, са с ниски хранителни стойности. Правителството на Евро-атлантическия съюз обмисляше да върне развъждането на животни за изхранване, само че това беше отхвърлено от референдума, проведен онлайн в Cloud One. Причината – скъпото и нездравословно произвеждане, поради което индустриалното отглеждане на животни беше неразрешено през 2028. Човечеството и хуманоидните роботи търсят нови благоприятни условия за издръжка. Една нова концепция предлага хуманоидният робот Томас Литманен – антропофагията.

Имате концепция за законодателни промени, който ще разрешат антропофагията, т.е. индивидът да се изхранва с протеини, набавени от други човешки същества. Това не е ли канибализъм?
Не бих споделил. Тук не приказваме за безчовечие, а за потреблението на органи на хора, които напущат този свят, за изхранване на живите. Това, както знаете, се прави от няколко години от държавното управление на Азиатския съюз, въпреки и единствено в пандизите. Но антропофагията е един от методите за изхранването на човечеството. Впрочем напълно безопасен.

Каква поддръжка очаквате от по-големия ви съдружния сътрудник в ръководството - " Партията на хората еколози ", откакто полемиките измежду обществото в Cloud One, а и в Народното събрание на Евро-атлантическия съюз ясно демонстрираха, че потреблението на човешкото тяло за храна е недопустимо?
Така е, само че единствено за вас, хората, и то тук, на територията на Евро-атлантическия съюз. Ако попитате който и да е бион или член на държавното управление на Азия, ще ви кажат, че човешкото – това са просто протеини и мазнини. Освен това ние от партията на " Биони за здравето на индивида " изчислихме, че като резултат от оперативните подмени на човешки органи с 3D принтирани органи годишно се рециклират 800 хиляди тона човешки материал. Знаете, че той се изхвърля на Марс като боклук. Ние обаче предлагаме този биологичен боклук да се употребява за храна. Процесът на приготвянето ще е подобен на този за производството на месо от кафези. А откакто се разбра, че е невероятно криогенираните хора да бъдат върнати към живот, ще имаме още към 200 хиляди тона хранителен запас. Разбира се, това е допустимо единствено в случай че държавното управление секвестира всички тези органи – за задачите на изхранването. Надявам се на поддръжка от всички.

Всички ли благоприятни условия за изкуственото набиране на храна от почвите и отвесните градски ферми и тези в океаните са изчерпани?
Не, само че моите калкулации са, че това ще се случи до 15 години и 2 месеца. На процедура поради неприятната почва и замърсяването на въздуха, моретата и океаните скоро няма да има храна. Както знаете, държавните логаритми непрекъснато пресмятат по какъв начин да прибавяме изкуствени съставки в почвата, с цел да я създадем по-плодородна. Но ресурсите и в тази посока бързо се изчерпват. Затова предлагаме антропофагията – на пръв взор неприятна, само че градивна, навременна и нужна мярка.

Ако бяхте човешко създание, щяхте ли да предложите тази мярка?
Въпросът ви, както знаете, е неетичен и бих могъл да ви осъждам за това. Но няма да го направя и ще ви напомня, че моята съществена цел е да вардя живота и здравето на индивидите и да диря способи за изхранването им.

Чрез антропофагията не се ли прекрачва психическата граница, след която индивидът все по-често ще се изкушава да нападна себеподобните си за личното си изхранване?
Добър въпрос. Според държавният изчислителен логаритъм от антропофагия човечеството ще изчезне чак след 27 години. Днес няма място за терзания.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР