Икономическите мерки, които подпомагат останалата част от туристическия сектор, не

...
Икономическите мерки, които подпомагат останалата част от туристическия сектор, не
Коментари Харесай

Без безплатни чадъри и шезлонги по Южното Черноморие

Икономическите ограничения, които подкрепят останалата част от туристическия бранш, не работят за плажовете. Това обявиха от Асоциацията на концесионерите на морски плажове, които насочат оферти към Министерството на туризма.

" В контракта ни е заложено годишно нарастване на концесионната такса или наема с % инфлация, който е всяка година, само че не е заложена индексация или % нарастване на платената услуга.

Ние ще желаяме с какъвто % се усили наемът, с анекс към контракта да имаме право да увеличим платените услуги “, разяснява концесионерът на плаж Крайморие Николай Димитров.

Той напомня, че договорите на множеството стопани на линии са от 2015-2016 година и в тях са залагани цени, които към настоящия миг не са настоящи. Концесионерите ще упорстват част от наемите и концесионните такси да бъдат понижени, оповестява " Радио Бургас ".

Най-вероятно по плажовете на Южното Черноморие това лято няма да има безвъзмездни чадъри и шезлонги. Отново се обрисува проблем със спасителите и медицинския личен състав.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР