Икономът на лейди Ди и неин близък приятел показа писмо,

...
Икономът на лейди Ди и неин близък приятел показа писмо,
Коментари Харесай

Показаха неизвестно досега писмо от принцеса Даяна

Икономът на лейди Ди и неин непосредствен другар сподели писмо, написано от принцесата до него. В незнайното си до момента обръщение тя приказва прочувствено за децата си.

Пол Бъръл (Paul Burrell) разгласява фотография на принцесата на народа със синовете ù, която е направена две години преди трагичната гибел на Даяна. Под фотографията 60-годишният мъж разгласява и фрагмент от писмото, което лейди Ди в миналото е писала до него.

„ Обичам момчетата си повече от живота си и се надявам семената, които съм посяла, да порастват и да донасят нужната мощ, познания и непоклатимост. “ 

Пол споделя, че тези думи са настоящи и през днешния ден. Те са добре пристигнали в обстановката с 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишния принц Хари. Бъръл показва поддръжката си за съпрузите, които се отхвърлиха от кралските си права. Той оправдава желанието им да обезпечат естествен живот за себе си и сина си Арчи, премествайки се в Канада.

„ Когато Хари, Меган и Арчи стартират нов живот, си припомням някои думи, които принцеса Даяна ми написа преди доста години. Това са думите на безусловната обич на майката, които през днешния ден са толкоз настоящи, колкото и когато ги е писала преди повече от 24 години “, декларира Пол.



Бъръл попада в двореца на 18 години. Отначало той служи като прислужник с кралица Елизабет II. По-късно постъпва на работа при принцеса Даяна. Десет години той е нейният персонален иконом. Пол съумява да стане и непосредствен другар с нея и те поддържат топли връзки до гибелта й в автомобилната злополука през 1997 година. След това Бъръл издава няколко книги за нея.

Пол споделя, че британците имат предубеждения към Меган. Той съпоставя това с ужасното отношение, с което самата Даяна се е сблъсквала нееднократно.

„ Бъкингамският замък е минно поле за всеки, който за пръв път се озовава там. Хората поставяха клопки, не бяха доста благи с младата жена, попаднала в този свят. Кой би желал да бъде част от такова семейство? “, пита Пол Бъръл.

 
Емблематичната рокля на принцеса Даяна още веднъж е на търг!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР