Играчите на Байерн Мюнхен се превръщат в най-потърпевшите от новата

...
Играчите на Байерн Мюнхен се превръщат в най-потърпевшите от новата
Коментари Харесай

COVID-19 донесе сърдечни проблеми на една от неваксинираните звезди на Байерн Мюнхен

Играчите на Байерн Мюнхен се трансформират в най-потърпевшите от новата вълна на COVID-19, защото втори състезател прекарва вируса с тежки здравословни последици. Този път това е младият защитник Алфонсо Дейвис, научихме от клуба.

Канадецът е един от малцината, които отхвърлиха да си слагат ваксина през есента, когато управлението подписа анекс с всички свои чиновници, съгласно който отводът от имунизация ще ги лиши от заплата, ако се заразят с ковид.

Дейвис имаше нещастието да пипне подлия вирус, а следствията за него се оказват по-тежки от предстоящото. Той е получил миокардит. Това е инфектиране на сърдечния мускул в резултат на вирусна зараза.

Преди него Джошуа Кимих се трансформира в първия, който бе лишен от заплата, съгласно новия анекс, а в следствие заболяването му нанесе трайни вреди върху белите дробове. Това го извади от игра за близо два месеца.

Сега Алфонсо Дейвис не е ясно какъв брой време тъкмо ще отсъства от терените, само че сигурно няма да го забележим в срещата с Кьолн през уикенда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР