и Вирджиния Джуфре са постигнали извънсъдебно споразумение по делото за

...
и Вирджиния Джуфре са постигнали извънсъдебно споразумение по делото за
Коментари Харесай

Принц Андрю се споразумя с жената, която го обвини в сексуален тормоз

и Вирджиния Джуфре са постигнали извънсъдебно съглашение по делото за полово посягане.

Обвинителката е получила сума, чийто размер не се оповестява, откакто двамата са се договорили извънсъдебно. Двете страни ще подадат молба за преустановяване на делото, съгласно документите, подадени в Ню Йорк от Дейвид Бойс, юрист на Джуфре.

" Принц Андрю има намерение да направи доста подаяние за благотворителната организация на госпожа Джуфре в поддръжка на правата на жертви от принуждение. Принц Андрю в никакъв случай не е имал желание да повреди положителното име на госпожа Джуфре и приема, че тя е потърпевша както като жертва на принуждение, по този начин и вследствие на несправедливи обществени офанзиви ", се споделя в известието на съда във връзка съглашението.

Вирджиния Джуфре съди херцога на Йорк за полово посегателсво в три обособени случая, когато тя е била на 17 години. Тя твърди, че Андрю е един от хората, които са се възползвали полово от млади девойки, проведени по време на празненствата на Джефри Епстийн и Гилейн Максуел. Покойният финансист и английският принц са били дългогодишни другари.

Въпреки че той отхвърля да е имал интимни връзки с дамата, репутацията му съществено беше разтърсена поради връзките му с Епстийн и Максуел. Той беше лишен от купата Кралско височество и трябваше да се яви на процеса в Съединени американски щати като частно лице.

„ Принц Андрю съжалява за връзката си с и поздравява госпожа Джуфре и останалите потърпевши за смелото им решение да пазят себе си и другите. Той се ангажира да покаже съжалението за връзката си с Епстийн, като поддържа борбата против злините на половия трафик и като подкрепя неговите жертви ", написа още в правосъдното известие.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР