Традиционно на светли четвъртък след Великден градчества своя празник Тази

...
Традиционно на светли четвъртък след Великден градчества своя празник Тази
Коментари Харесай

Глория ще пее за празника на Сандански

Традиционно на светли четвъртък след Великден градчества своя празник
Тази година общинаразгръща празничната стратегия в границите на два дни, в които всички посетители и поданици на града ще се насладят на разнообразни прояви, спазвайки българските обичаи, съчетани с доста въодушевление, танци и музика.

8 май (сряда)
В празничния ден, на светла сряда, ще се организира обичайният Велопоход, а тъкмо в 17:00 ч. пред постройката на община Сандански ще посрещнем иконата на Света Богородица „ Св. Пояс “, която с литийно шествие ще бъде пренесена до манастир " Св. Св. Козма и Дамян ". Денят ще приключи с неповторим концерт навън /над езерото/ - " ЛЮБОВ ЗА САНДАНСКИ " с обаятелната Мария Илиева!

9 май (четвъртък)
Празникът на градще отбележим уместно с доста въодушевление и наситена стратегия.
По традиция, на манастир „ Св. Св. Козма и Дамян “ в 11:00 ч. ще се извърши водосвет с иконата на „ Св. Богородица “, а малко по-късно ще се насладим на Празничната стратегия на НЧ " Отец Паисий-1919 " и обичайните национални битки.

Кулминация на празничните прояви, отдадени на Празника на град Сандански ще бъде празничният концерт на пл. " България ".
Всички посетители и поданици на градще се насладят на осъществяванията на прелестните деца на гради тийн идолите Торино и Пашата. Програмата ще продължи с Ансамбъл за национални песни и танци " Никола Вапцаров " и Духов оркестър - Сандански.
Специален посетител на празничната вечер ще бъде емблематичната и обичана певица - ГЛОРИЯ.

Всички събития от празничната стратегия на община Сандански са с ВХОД СВОБОДЕН.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР