HUAWEI Pura 70 Ultra е смартфонът, притежаващ най-добра камера с

...
HUAWEI Pura 70 Ultra е смартфонът, притежаващ най-добра камера с
Коментари Харесай

Новият HUAWEI Pura 70 Ultra е начело в класацията на DXOMARK за смартфон камери

HUAWEI Pura 70 Ultra е смарт телефонът, притежаващ най-хубава камера с най-голям резултат от 163 точки в историята на DXOMARK. Новият флагман на Huawei е най-модерният смарт телефон за мобилна снимка, предлаган сега на пазара.

DXOMARK е водеща в света фотографска лаборатория, която прави оценка и класира камери и съоръжение за тях. Тя е известна с огромното доверие, което ѝ гласоподават специалисти и консуматори, защото тестванията ѝ са подкрепени от милиони научни измервания и разбори.

Най-новият смарт телефон на Huawei мина теста DXOMARK с отличие и задмина всички най-големи съперници в промишлеността с превъзходната си продуктивност и фотографски характерности. След тестване на HUAWEI Pura 70 Ultra, софтуерната лаборатория DXOMARK разгласи камерата на HUAWEI Pura 70 Ultra за най-хубавата измежду смарт телефоните, давайки рейтинг от 163 точки. Ето и кои са отличните характерности във фотографските благоприятни условия на HUAWEI Pura 70 Ultra, подчертани в задълбоченото ревю на DXOMARK.

Революционна стъпка във фотографията

HUAWEI Pura 70 Ultra носи реформаторски функционалности на пазара на смарт телефони и още веднъж показа нововъведения в камерата, затвърждавайки отличителния белег на серията смарт телефони.

HUAWEI Pura 70 Ultra беше отличен за своята функционалност Ultra Speed ​​Snapshot, която разрешава високоскоростно снимане до 300 км/ч. Това разрешава на потребителите да уловят най-ценните и къси моменти от живота, които могат да дойдат отвред – тичащият към вас домакински любим или кадър на обичания ви състезател по време на мач.

В своето ревю DXOMARK обръщат внимание и на автофокуса на камерата като означават неговата акуратност и висока скорост при всички тествани условия, присъждайки на камерата висока оценка от 125 точки. Това става допустимо с помощта на нараствания банкет на светлина от хардуера на главната камера Ultra Lighting и HUAWEI XD Motion Engine.

HUAWEI Pura 70 Ultra показва също и Ultra Lighting Pop-Out Camera – прибираща се конструкция на камерата, която съумява да побере датчик с размер от един инч и огромна бленда F1.6 в 8,4 милиметровия тъничък корпус на устройство. Чрез усъвършенстваната Rotatory Transmission система, блендата автоматизирано се уголемява по време на снимане като по този метод основава повече пространство във вътрешната конструкция на обектива.

С тази функционалност смарт телефонът съумява да побере усъвършенстваната изскачаща камера с максимален банкет на светлина. Също по този начин се реализира по-добра нощна картина и динамичен обсег. От DXOMARK означават, че „ динамичният обсег на камерата е доста необятен и контрастите са изключителни, когато фотосите се гледат на HDR екран “ и прибавят, че „ цветовете на HDR екрана са в действителност неповторими “.

HUAWEI Pura 70 Ultra е оборудван с ново потомство Ultra Lighting Macro Telephoto Camera. С най-голямата в промишлеността перископна телефото камера с бленда F2.1, тя подсигурява, че фотосите, снимани при ярки или по-тъмни условия, наподобяват постоянно ясни. Камерата поддържа и long travel slide zoom – новаторски хардуер, който основава ясни изображения, без значение дали са снимани от близко или отдалеко.

DXOMARK правят оценка Ultra Lighting Macro Telephoto Zoom на камерата с впечатляващия резултат от 164 точки, обръщайки внимание на „ приятната макро вероятност и ясни изображения “ на камерата с нейната макро функционалност. В ревюто акцентират, че телеобективната камера за нарастване съумява да създаде високо равнище на подробност със своето нарастване във всички тествани диапазони и ниски равнища на звук даже при условия на слаба светлина.

Ако желаете да се запознаете с цялото ревю на DXOMARK за HUAWEI Pura 70 Ultra, посетете (). За да се докоснете до най-новите технологии, показани в тази публикация, посетете формалния уеб страница на, с цел да научите повече за HUAWEI Pura 70 Ultra.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР