Продължавам да пиша и да търся любовта към музиката всеки

...
Продължавам да пиша и да търся любовта към музиката всеки
Коментари Харесай

„Славата“ на Дара Екимова – втори сингъл от предстоящия й дебютен албум

„ Продължавам да пиша и да диря любовта към музиката всеки ден, тъй като вдъхновението ми идва единствено “. Това сподели пред Дарик радио певицата Дара Екимова, която пусна нова ария. “Славата ” е вторият сингъл от дебютния ѝстудиен албум, който следва да излезе през есента на 2024 година Видеото към парчето е леко мигане, само че и взор изпълнен с задоволителна съвестност към действителността на всеки човек на изкуството.

По думите ѝ песента се е появила доста внезапно:

“С Константин Бежков, с който таман бяхме почнали да работим, бяхме към този момент създали едно от първите ми части за идния ми албум. Буквално в последния миг му споделих, че имам един припев и той сътвори продукцията към него. И по този начин се появи “Славата ” след седемчасова сесия на друга сесия, просто за 40 минути ”, изясни Екимова.
“Всичко друго е един заобикалящ свят, в който ние би трябвало да се интегрираме, без да губим идентичността си по някакъв метод ”
“На мен към момента ми е супер неестествено да се назовавам известна и въобще не го схващам. Още дори мисля, че не съм претърпяла нищо от това, с които следва да се сблъскам. Не мога да кажа, че нещо ме е трансформирало в отрицателен смисъл, тъй като имам близки хора, които да ме държат тук и най-после на деня да не не помня, че любовта към музиката е това, което аз имам, повече в сравнение с всичко останало.

Тази обич към музиката никой не може да ми я отнеме. Всичко друго е един заобикалящ свят, в който ние би трябвало да се интегрираме, без да губим идентичността си по някакъв метод ”, акцентира певицата.


Kадри: YouTube
“Не постоянно, когато би трябвало да изляза на сцена, се усещам добре. Въпреки това би трябвало да го направя, тъй като в последна сметка се занимавам с това и е значимо да остана в добра кондиция ”, показа тя.

Певицата ще извърши “Славата ” публично онлайн още в първите дни на месец май, защото ѝ предстоят два огромни концерта. На 9 май ще излезе дружно с Мила Роберт на сцената на “Капана Фест ”, а на 16 май в Sofia Live Club ще открие пролетното издание на фестивала So Fest.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР