И двамата герои на тази любовна история - Ванеса Паради

...
И двамата герои на тази любовна история - Ванеса Паради
Коментари Харесай

Ванеса Паради се омъжи за първи път на 45

И двамата герои на тази любовна история - Ванеса Паради и Самюел Беншетри - са претърпели повече от едно разочарования. Влюбените изминаха дълъг път, с цел да бъдат дружно.

През ноември 2016 година френските медии разгласиха новината, която разруши така и така едвам топлите очаквания на почитателите за събирането на Ванеса Паради и Джони Деп. Оказа се, че певицата въобще няма да се връща при някогашния си, тъй като излиза с 43-годишния режисьор Самюел Беншетри. Те се срещнаха на снимачната площадка на филмовата акомодация на неговия разказ " Куче ", където Ванеса получи основната роля.

Много малко се знаеше за тяхната романтика. Съдейки по фотосите е видно, че двамата се радват на компанията си. Годежът стана прочут през януари 2018 година, а няколко месеца по-късно те се ожениха. Булката и младоженецът поканиха към петдесет посетители и непретенциозно подписаха в кметството на село Сен Симеон, ситуирано покрай Париж.

Какво е общото сред влюбените

Поглеждайки обратно, се схваща, че с изключение на любовта един към различен и към света на изкуството, младоженците са обединени от специфична покруса, която съпътства и двамата в живота.

С първото си гадже, 27-годишният артист Флоран Пани, Паради се среща, когато е единствено на 16 години. Момичето, което малко преди този момент оказва се след стартирането на песента " Joe le Taxi ", споделя на родителите си, че занапред нататък ще води независим живот. Флоран и Ванеса живяха дружно три години. По това време известността на музиканта стартира да понижава, само че славата на малолетната му държанка, в противен случай, придобива все по-големи размери. Пани ревнува от почитателите й, а младата певица не изтърпява лудориите на гаджето си и го напусна.

Втората огромна обич на Ванеса е Лени Кравиц, с който тя излизаше пет години. Момичето отпътува за Ню Йорк за няколко седмици, само че остана там шест месеца... Между другото, по това време Кравиц към момента беше публично женен за Лиза Бона - артистът се разведе с актрисата година след началото на романа с Паради. Никой от тях не разяснява връзката им и единствено 12 години след раздялата Лени призна, че Ванеса се е появила в живота му в най-неподходящия миг.

Вероятно и тя го усети: откакто той я срещна с Джони Деп, певицата направи своя избор.

Като всяко момиче, което среща Джони, Ванеса се сблъска със злоба и омразата на големия брой дами, влюбени в него. Това време не е пропиляно и малко след началото на романа тя забременява с огромната си щерка Лили-Роуз, а по-късно и със сина си Джак. Междувременно Джони няма желание да се дами, а Ванеса, като същинска французойка, не упорства за това на глас. „ Джони не ми е брачен партньор “, продължаваше да повтаря Ванеса, потвърждавайки, че регистрацията на брака е елементарна условност.

В същото време зад тази лъскава фасада се криеха доста неприятни неща. Джони постоянно смучеше бутилката. Заговори се, че Ванеса не била срещу да прави компания на любовника си. В един миг тя загуби полудетския си сексапил и прохлада и стартира да наподобява доста по-възрастна от годините си. Знаете по какъв начин завърши връзката на двойката: Деп напусна Паради поради младата Амбър Хърд и бързо промени ергенските си възгледи, като се ожени за нея. Бившата му държанка в никакъв случай не сподели неприятна дума на артиста и даже го отбрани, когато Амбър упрекна брачна половинка си в принуждение.

След раздялата с Джони, Ванеса не остана дълго сама и стартира спекулация с френския музикант Бенджамин Биолет, само че година след началото на романса, той сложи още една отметка и напусна Паради поради нейната другарка Анна Муглалис.

Ванеса отмъсти на някогашната се другарка, омъжвайки се за някогашния й брачен партньор Самюел Беншетри.

Кой е Самюел Беншетри

Той е роден в предградията на Париж. На 15-годишна възраст момчето е насила да напусне учебно заведение и да стартира работа - фотограф, асистент оператор... Самюел пробва по всевъзможен начин да проникне във филмовата промишленост. Иска да стане режисьор и даже се пробва да написа пиеси.

Залюбва се с Мари Тринтинян, която е с 11 години по-голяма от Беншетри. На 19 години той написа пиеси и стартира да ги слага в театъра, а Жан-Луи и Мари Тринтинян, играят в няколко представления.

„ Запознах се с Мари, когато бях единствено на 19 години. Тя ме накара да допускам в себе си. Баща ми беше стругар и аз от детството бях програмиран да работя в гараж. И тя сподели: „ Можеш да пишеш и да снимаш “. Между другото, тогава Тринтинян е към този момент на тридесет години и е майка на трима сина от разнообразни мъже - Роман от музиканта Ричард Колинка, Пол от артиста Франсоа Клюз и Леон от Матиас Отнин-Жирард. Младият Беншетри въобще не е обезпокоен от този факт, той се потапя в новата връзка.

Режисьорът губи обичана

През 1998 година двойката има наследник Джулс, а четири години по-късно Мари напусна Самюел поради рок музиканта Бертран Кант. Те се срещат единствено шест месеца, само че връзката им мигновено става известна на цяла Франция. През юли 2003 година Мари е във Вилнюс, Бертран също идва там. Една вечер той се напива, стартира да бие Мари и й нанася тежка контузия на главата. Няколко дни актрисата е в кома, най-хубавите неврохирурзи в Европа се борят за живота й, само че не съумяват да я спасят. Самият Кант споделя, че не е възнамерявал да убива обичаната си и не помни нищо. Има клюки, че повода за изблик на гняв на музиканта е следващото известие на Мари от Самюел, който не може да я не помни.

През 2004 година Кант е наказан на осем години затвор, а през октомври 2007 година е освободен условно за положително държание.

Година след гибелта на обичаната си режисьорът има връзка с френската актриса Лу Дойон, а известно време по-късно - и с Анна Муглалис, която му роди щерка Соул и отгледа сина му Жул. След раздялата Анна се омъжи, разведе се и по-късно за малко се срещна с Бенджамин Биолет, който остави Ванеса Паради поради нея.

Беншетри съумя да не помни Мари, а Паради повярва в институцията на брака. „ Бракът няма значение за мен. Всичко, от което се нуждая, е обич “, сподели певицата преди няколко години. Е, да се надяваме, че я е намерила. Нова обич - нови правила!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР