И докато почти всеки човек на тази земя мечтае да

...
И докато почти всеки човек на тази земя мечтае да
Коментари Харесай

Александър Скарсгаард - актьорът, който не иска да е секси

И до момента в който съвсем всеки човек на тази земя мечтае да наподобява добре и да бъде атрактивен, не подобен е казусът с Александър Скарсгаард. Шведският артист признава пред Тhe Sunday Times, че етикетът " секси " е попречил на кариерата му.

Съвсем скоро ще забележим Скарсгаард във " Викингът ", който е и мотивът за признанията му.

И във кино лентата на Робърт Егърс 45-годишният швед играе гол до кръста. " Ако искаш да получаваш съществени функции, само че са ти лепнали етикета " оня, който се съблича ", няма по какъв начин да се получи ", споделя Скарсгаард.
 Снимка 569764
Източник: GettyImages

Той добавя, че не е сигурен дали фактът, че го считат за секс знак е повода да не му оферират по-задълбочени функции. " Сигурно това, че съм висок и рус. Макар че в Швеция съвсем всички са високи и руси. "

Александър Скарсгаард доближава международната си популярност с няколко продукции на НВО - военната драма " Поколение на убийци ", вампирският сериал " Истинска кръв ", който му завоюва и международна популярност на секс знак, както и " Големите дребни неистини ", където си партнираше с Никол Кидман.

" Викингът ", който е основан на скандинавската митология и в който Скарсгаард още веднъж играе с Кидман, както и с Аня Тейлър-Джой, е по кината от 22 април.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР