И 2021 г. роди безкрайно цветни, интересни и емблематични риалити

...
И 2021 г. роди безкрайно цветни, интересни и емблематични риалити
Коментари Харесай

Ще я познаете ли: Красима от "Игри на волята" - на сноуборд в Пампорово, неузнаваема е!

И 2021 година роди безпределно цветни, забавни и емблематични риалити звезди. Сред тях е и Красима от " Игри на волята ", която не стигна до финалите, само че пък завоюва сърцата на в действителност доста българи. 

Но истината е, че в случай че през днешния ден засечете някъде Красима, бихте я разпознали прекомерно мъчно. Просто тя се е трансформирала необикновено доста и през днешния ден наподобява по този начин:

Виж още: 50 нюанса секси: Лидия може всячески - и по секси долни дрехи, и в уютно onesie 

Риалити звездата е на ски в Пампорово и фотографията нагоре е точно от там. В сторита разгласява и гледки от лифта, както и селфи:

Самата Красима нееднократно е споменавала, че съзнателно е качила много килограми за " Игри на волята ", с цел да се приготви за идния апетит там. Това в съчетания с обстоятелството, че фитнес инструкторката към този момент е брюнетка, я направи напряко неразпознаваема. 

Виж още: Цвети Стоянова тормози почитателите си с нов пост: " Живея ли? Умирам ли? "

А за феновете на детайлите, ще кажем, че Красима обича сноуборда. От прослойка на " Игри на волята " огромен почитател на зимните спортове е Морунов, който се " разписа " под селфито на Красима и я предложения в Боровец, където има бизнес. Иначе Красима е в Пампорово с компания, като най-вероятно с нея е и приятелят ѝ, с който нееднократно е показвала, че е неразделна. 

Изображение: https://www.instagram.com/bambibambinson/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР