Хусите отново напомниха за себе си.Край бреговете на Йемен товарен

...
Хусите отново напомниха за себе си.Край бреговете на Йемен товарен
Коментари Харесай

Хусите удариха американски товарен кораб край Йемен

Хусите още веднъж подсетиха за себе си.

Край крайбрежията на Йемен товарен транспортен съд, благосъстоятелност на Съединени американски щати, е бил улучен от ракета, заяви английската организация за сигурност и компания за морски опасности, ден откакто бунтовниците хуси изстреляха крилата ракета по американски унищожител.

Корабът е " ударен от горната страна с ракета ", твърди организацията, без да даде повече детайлности, съобщи Агенция Франс Прес.

Според английската компания за морски опасности Ambrey на борда на плаващия под флага на Маршаловите острови и благосъстоятелност на Съединени американски щати транспортен съд за насипни товари е избухнал пожар, само че той остава кадърен за корабоплаване и няма потърпевши.

Компанията " прави оценка, че офанзивата е била ориентирана към ползите на Съединени американски щати в отговор на американските въздушни удари по военни позиции на хутите в Йемен ", съобщи Ambrey, като добави, че корабът " не е обвързван с Израел ".

Нямаше неотложен коментар от страна на подкрепяните от Иран хуси, чиято крилата ракета, ориентирана към американски боен транспортен съд, беше свалена на 14 януари, написа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР