Христофорос Никос Аманатидис, познат повече като Таки, събра най-верните си

...
Христофорос Никос Аманатидис, познат повече като Таки, събра най-верните си
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Таки събра хората си в Гърция

Христофорос Никос Аманатидис, прочут повече като Таки, събра най-верните си хора на раздумка в Гърция, научи извънредно Narod.bg. Според откъслечните сведения Таки, който от години живее в Дубай, и приятелите му още от събота са в първокласен хотел край Солун.

Не е явен мотивът за срещата, допуска се, че става дума за бизнес оперативка, за която, обаче, е предпочетена Гърция, въпреки че Таки няма никакъв проблем да се прибере в България, защото е чист пред правораздаването още от април 2015 година, когато обвиняванията против него бяха свалени, както и фотографията му от уеб страницата на Интерпол.

Христофорос Аманатидис беше разследван и търсен посредством Интерпол от българските управляващи за управление на въоръжена незаконна група за разпространяване на опиати и грабежи, само че се укри в Дубай.

Реклама

През 2012 година управляващите в ОАЕ отхвърлиха да го екстрадират по искане на тогавашния основен прокурор Борис Велчев. Три години по-късно делото против него беше прекъснато заради липса на доказателства, а бюлетината за търсене на Таки бе свалена от уеб страницата на интернационалната полицейска организация. В момента предприемачът няма никакви проблеми с българската Темида.

Христофорос Никос Аманатидис. Роден е в София на 21 октомври 1975 година. Таки има една сестра – Афродита Боримирова, родена през 1972 година, както и брат, който е настрана от медийните прожектори.

През 1993 година сестра му се омъжва за футболиста Даниел Боримиров и получава неговата фамилия. Двамата се срещат в ресторанта на татко й Никос Аманатидис в София. От брака си двамата имат две деца – Алекс и Джулия.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР