Главчев заминава спешно за Париж, ще участва във важен форум.

...
Главчев заминава спешно за Париж, ще участва във важен форум.
Коментари Харесай

Главчев заминава спешно за Париж, ще участва във важен форум


Главчев отпътува незабавно за Париж, ще взе участие във значим конгрес. Пълноправното участие в Организацията за икономическо сътрудничество и раз продължава да измежду главните външнополитически цели на страната ни.
Служебният министър председател и министър
на външните работи Димитър Главчев отпътува през днешния ден за Париж, където ще взе участие в Срещата на Съвета на Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР) на равнище министри. Това оповестиха от държавната пресслужба.
Главчев ще направи изявление в
първото пленарно съвещание, в границите на което ще бъде дискутирано постигането на  устойчива, приобщаваща стопанска система и общество, както и учредено на обстоятелства създаване на политики във връзка с общите провокации.
Участието на министър-председателя
и министър на външните работи Димитър Главчев във форума в Париж е още едно удостоверение, че пълноправното участие в Организацията за икономическо сътрудничество и раз продължава да измежду главните външнополитически цели на страната ни, ползващ се с необятна политическа поддръжка и неповлияващ се от динамичността във вътрешно политически проект.
В момента в Организацията за икономическо сътрудничество и раз членуват 38 страни,
измежду които най-развитите стопански системи от Европа, Северна Америка, Южна Америка и Азия, съставляващи 70% от световното произвеждане и търговия, 90% от директните задгранични вложения в световен проект и 45% от международния Брутният вътрешен продукт. 
Тази година Срещата на Съвета на Организацията за икономическо сътрудничество и раз
на равнище министри е управлявана от Япония, със заместник-председатели Мексико и Нидерландия. Събитието е  под надпис:
„ Съвместно основаване на потока на смяната:
водене на световни полемики с справедливи и надеждни подходи към резистентен и приобщаващ напредък “. Форумът е опция за присъединяване в полемики на високо равнище сред страните членки и не членки по въпроси, които са от решаващо значение за днешната интернационална общественост.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР