Христо Сираков почина изненадващо точно на 22 септември миналата година,

...
Христо Сираков почина изненадващо точно на 22 септември миналата година,
Коментари Харесай

Дъщерята на Христо Сираков тъгува за него

Христо Сираков умря изненадващо навръх 22 септември предходната година, а на погребението му се появиха десетки плеймейтки и родни звезди, написа HotArena.

Въпреки имиджа си на извънреден безгрижник и плейбой Сираков в действителност бе извънреден грижлив татко, който даваше благо и драго за децата си - 15-годишният Кристиян, 22-годишната Анна-Мария и доведената си щерка от първата си жена Мария Бешлиева - Денница. И до момента в който единственият наследник на Христо живее в България, то биологичната му дъщеря се е открила в отделилата се към този момент от Европейски Съюз Англия.

Анна-Мария, която е наследила хубостта на майка си, умерено може да бъде избрана като жител на света. Лъчезарното момиче е родено през 1998 година в София, въпреки родителите му по това време към този момент да живеят в Италия. Анна се появила на бял свят с проблеми в кръвта. Тогава татко ѝ търси помощ от починалата към този момент Вера Кочовска. Тя го праща при прочут професор в столицата, който поема пеленачето, сменя кръвта му и детето оцелява. Биологичната дъщеря на Сираков израства в Италия с майка си. Тя остава под опеката на майка си и след раздялата на родителите си, само че в никакъв случай не прекъсва връзката с татко си, който прецизно следи развиването ѝ.

Приживе Сираков не крие какъв брой се гордее с нея. Макар да е единствено на 22 години, момичето има съществено обучение зад тила си и не стопира да се учи и да се развива. След като приключва приблизително обучение в Италия, се мести в Англия, където приключва влиятелния лондонски университет Роял Холоуей, компетентност бизнес мениджмънт и маркетинг. Магистратурата си приключва в Лондонското учебно заведение по стопанска система и политически науки. Анна-Мария владее съвършено 5 езика - британски, италиански, български, френски и испански. Тя в никакъв случай не е парадирала с името на татко си, както и с положителния стандарт на живот, който той ѝ е обезпечил.

Младото момиче понесе философски гибелта на татко си, написа Галерия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР