2715 зрелостници са подали заявления да се явят на допълнителен

...
2715 зрелостници са подали заявления да се явят на допълнителен
Коментари Харесай

2715 зрелостници ще се явят на матура по желание

2715 зрелостници са подали заявки да се явят на спомагателен държавен зрелостен изпит по избор. Тази заран се организират първите два от тях – по математика и по география и стопанска система от общообразователната подготовка. Желание да се явят на изпита по математика са заявили близо 600 зрелостници, а по география и стопанска система – над 220.

От 14:00 ч през днешния ден следобяд ще се проведат и държавните зрелостни изпити по избор от профилирана подготовка по физика и астрономия, география и стопанска система, изобразително изкуство, история и цивилизации, предприемачество и съветски език.

Допълнителните матури не престават до 29 май.

От 8:30 ч на следващия ден са изпитите по философия, физика и астрономия, биология и здравно обучение, френски, испански, немски, съветски и италиански език от общообразователната подготовка.

От 14:00 ч на следващия ден ще се проведат и матурите от профилираната подготовка по български език и литература, информатика, музика, философия, химия и запазване на околната среда, френски, испански, немски, италиански, румънски, португалски, японски, китайски и корейски език.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР