Христо Крушарски направи поредното си изказване по темата с президентския

...
Христо Крушарски направи поредното си изказване по темата с президентския
Коментари Харесай

Крушарски е подготвил ракета „Обединител“ в отговор на конгреса на Бербатов

Христо Крушарски направи следващото си изявление по тематиката с президентския пост в БФС, като този път, въпреки и живописен, той бе надалеч по-обран в изрече си за бъдещето на родния футбол.

„ Промяната в българския футбол зависи от тези, които си влагаме парите в него. Ако аз и моите сътрудници си подредим нещата, ще стартира да се случва това, което желаеме. Нито „ Батето “, нито Боби Михайлов, а камо ли пък Бербатов могат да създадат нещо, с цел да се стигне до решителна смяна. Тя ще се случи с изключение на всичко друго с обединяване, а не с разцепление. На фона на протичащото се в света мога да кажа, че аз приготвям една ракета „ Обединител” за българския футбол. Нека летят единствено ракети като моите, които правят положително за хората “, сподели притежателят на Локомотив Пловдив в изявление за родния таблоид „ Мач Телеграф “, представен от Gong.

Междувременно клубът му инкасира най-тежката загуба от началото на сезона против Арда Кърджали в първия мач от 27 кръг на efbet Лига с 5:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР