Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес може да срещнете

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес може да срещнете
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 12 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес може да срещнете съществени трудности по пътя към осъществяването на задачата си. Мненията ви с сътрудниците ще са много разнообразни, а и всеки ще бяга от отговорност. Определено ще ви е мъчно да се справите сами, само че ще би трябвало да съумеете.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Конфликтът през днешния ден ще е сред мечтаното и изпълнимото. Не търсете недостатъци, пробвайте да приемете нещата такива каквито са. Ако нещо ви нервира извънредно доста, ами просто го променете, не мърморете.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не е подобаващ ден да рискувате, а тъкмо това ще извършите и ще си докарате много главоболия. Поне не обвинявайте ориста, сами сте го провокирали.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще сте в много войнствено въодушевление, само че и възторг няма да ви липсва. Готови сте да извършите чудеса от смелост единствено поради една концепция. Дано съумеете да убедите и другите в грандиозността на вашите замисли.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Бурни страсти бушуват във вас, а вие се вършиме на безусловно безразлични. Поведението ви е, меко казано, несъответстващо. Днес несъмнено е по-добре да не говорите, тъй като всяка ваша дума ще повлича след себе си страхотни недоразумения.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ценностната ви система несъмнено е много по-различна от тази на приятелите ви и през днешния ден ще имате доста мотиви да го разберете. По-важното е да се опитате да намерите общ език, без да има наранени страни.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)В службата ще ви извърнат внимание, само че се дръжте прекомерно ексцентрично. Днес най-големия ви зложелател е личното ви държание. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, изключително в случай че се явявате на изявление за работа.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Най-добре през днешния ден да нямате финансови взаимоотношения с другари, тъй като това може да докара до съществени спорове. И не си давайте мнението, в случай че категорично не ви помолят за това.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Без фамилията си ще се чувствате нещастни, само че там май нещата не вървят както ви се желае. Желанието ви да хармонизирате нещата като сложите някакъв ред може единствено да предизвика злост към вас. Не бъдете такива педанти.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР