Хора, свидетели сме на най-големия политически театър, който ни разиграват

...
Хора, свидетели сме на най-големия политически театър, който ни разиграват
Коментари Харесай

ИПБ: Конфликтът Комитова-Нанков е скъп PR, който ще платим ние

Хора, очевидци сме на най-големия политически спектакъл, който ни разиграват министрите на Радев и Борисов. Доказателство за това може да видите във видеото от извършената през вчерашния ден среща в Министерство на регионалното развитие с министър Комитова, оповестяват от Института за пътна сигурност:



Конфликтът Комитова-Нанков е безценен PR, който ще платим ние, хората на България. И двамата играят в един и същи тим, настояват от ИПБ и напомнят, че Институтът години наред настояваше пред Борисов за:

Прозрачност /всички планове за ремонт и градеж на пътища в България да се качат на уеб страницата на АПИ/

Професионализъм /да се извърши интернационален одит за качеството и сигурността на ремонтираните и новопостроени пътищата в България/

Почтеност /да се поправя обсегът и цените на ТОЛ-системата, която работи в интерес на транспортните фирми/

Министрите на Радев от четири месеца бягат от отговорите на същите въпроси като доказателство е: видеотo от срещата в Министерство на регионалното развитие.

Експертите на Института за пътна сигурност предоставиха единадесет отчета, направени от интернационален инспектор, на министър Комитова за качеството на ремонтите по време на държавното управление на Борисов. Поискахме да стартира процедура за преустановяване на контракти и връщане на задатъци от строителните компании възоснова констатациите от отчета на Сметната палата. От видеото се вижда по какъв начин Комитова избяга от срещата и отговорите на поставените въпроси и сложи в нелепа обстановка своите заместници.

Хора, Нанков и Комитова си пращат хабери, както мафията си ги праща, атакуват се един различен, а са двете страни на една и съща монета, в която сме заложници всички които се движим по пътищата на България. За четири месеца починаха 221 души, което е с повече от 65 индивида за същия интервал на предходната година, а те си мерят кой е по-голям.

Институтът за пътна сигурност ще осведоми Европейската комисия и всички посолства в България за отхвърли на виновните политически лица да подсигуряват сигурността и успеваемостта на транспортната система в България, както и ще им изпратим видеото от срещата в Министерство на регионалното развитие.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР