Холивудската актриса с български корени Нина Добрев се оказа фенка

...
Холивудската актриса с български корени Нина Добрев се оказа фенка
Коментари Харесай

Нина Добрев фенка на Стиляна

Холивудската актриса с български корени Нина Добрев се оказа фенка на българския отбор по художествена гимнастика и най-много на нашата прелест Стилияна Николова. Звездата от „ Дневниците на вампира “ си показа история в персоналния профил във „ Facebook “, на която се вижда видео от представянето на златната ни медалистка и по този начин то доближи до 22 милиона почитатели.

В навечерието на Великден ансамбълът на България - Боряна Калейн, Стилияна Николова, Дара Малинова и Магдалена Вълкова, завоюваха общо 11 медала, от които 5 златни, 2 сребърни и 4 бронзови, на първата в историята Европейска купа по художествена гимнастика, която се организира в Баку (Азербайджан). Преди месец пък Калейн стана първенец в многобоя на Световната купа в София, а сребърен орден завоюва Стилияна. Самата Нина Добрев е обвързвана с художествената гимнастика, защото е била професионален играч.

Състезавах се за националния тим на Канада по художествена гимнастика. Тренирахме 5 дни в седмицата по 3-4 часа дневно и пътувахме до Европа за надпревари . Едно от девойките в нашия тим стана олимпийка. Моето тяло просто не можеше да издържи тренировките на елитно равнище и се насочих към актьорството. Прекарах последната си година в гимназията по снимачните площадки, където взимах частни уроци, с цел да мога да завърша в точния момент. Все още бях част от някои тимове, само че пропусках толкоз доста мачове, че трябваше да се откажа. Това е една от сложните страни на актьорството. Програмата ти е толкоз непостоянна, че не можеш да се включваш в шампионати “, описа българската хубавица в Холивуд преди години пред американския състезателен канал ESPN.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР