Не съм си сменяла лицето!“ Това отсече категорично пред България

...
Не съм си сменяла лицето!“ Това отсече категорично пред България
Коментари Харесай

Диона: Не съм си сменяла лицето

„ Не съм си сменяла лицето! “ Това отсече изрично пред „ България Днес “ певицата Диона. Преди дни се появиха информации, че младата попфолк изпълнителката се е тунинговала толкоз крепко, че към този момент, не наподобява на себе си. „ Имам единствено фасети и хиалурон в устните. Друго не съм коригирала “, разкри пред вестника Диона. Че си е безусловно същата, се увериха и папараците на „ България Днес “. Зоркото им око хвана Диона, до момента в който чалга фурията отива на коафьор.

Пред салона певицата беседва обстойно и нашироко с другарка, прекомерно прочувствено плюс това. Двете очевидно са доста близки, защото в един миг от диалога им стартират да се прегръщат. Диона е облечена неглиже - с необятни дънки, чисто бяла тениска и елек. Лафчето на двете мацки продължи няколко минути, беше обаче прекомерно многолюден даже артистичен, по едно време приятелката на Диона даже извади телефона си и стартира да демонстрира нещо на изпълнителката, фолкаджийката ту се дивеше, ту се обясняваше, ту като че ли се кълнеше, а на миг се натъжи и едвам не се просълзи.

В същото време певицата разгласи, че сега е сама и въобще не й до мъже. „ Кариеристка съм, фокусът ми е концентриран единствено и само върху музиката. Затова си нямам гадже. А й не желая на този стадий. Нямам по какъв начин да бъде раздвоена - 50 на 50, хем кариера, хем мъж (смее се). Избрала съм сега да работя единствено върху кариерата си, тъй като тя е до време. През годините съм опитвала да комбинирам двете неща, само че не се получава. Винаги едното е за сметка на другото “, сподели още певицата.

Изпълнителката не желае да си спомня за нощта на 24 - януари 2024 година, когато към 4,00 ч. е карала по столичната ул. „ Даскал Стоян Попандреев “ и е спряна за полицейска инспекция. Униформените създали тест, който отчел позитивен резултат. След това Диона била съпроводена до болница, където дала проби за проучвания. Резултатите от химико-токсикологичната експертиза посочили, че тя карала след употрба на кокаин.

„ Не разясня нищо по тематиката ", отсече Диона, която чака решението на съда на 4 юни за когато е планувано делото. Предвиденото наказване е “лишаване от независимост ” до 3 години и санкция от 500 до 1500 лв., само че е изцяло допустимо певицата да получи единствено условна присъда и санкция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР