„Ходя на протести, организирани от българи и от български организации

...
„Ходя на протести, организирани от българи и от български организации
Коментари Харесай

„Възраждане“ ще работи за вот на недоверие срещу правителството

„ Ходя на митинги, проведени от българи и от български организации – този митинг не беше проведен от българи “ – по този начин водачът на Възраждане Костадин Костадинов отговори в студиото на „ Лице в лице “ дали се е присъединил във вчерашното многохилядно шествие в поддръжка на Украйна в столицата.

„ Имаше апел за принуждение. Не видях апел за мир – имаше апел за война, за присъединяване в спора “, добави Костадинов, като по думите му службите може би са „ проспали “ наличието на членове на Сирийската свободна войска, батальон „ Азов “ и други „ терористични организации “.

„ Там имаше апели за война, нямаше апели за мир, там имаше апели за разпра с Русия с руснаците. Като цяло, там се гориха съветски флагове. Вие знаете, че ние единствено няколко дни преди този момент имахме и то много по огромен протест от този, който беше против американската интервенция във вътрешните работи. Ние не сме си разрешили да го горим американския байрак по една доста елементарна причина. Държавното знаме и флага на една страна е знак както на неприятната, по този начин и на положителната част от тази нация “, съобщи Костадинов.

Той беше безапелационен, че „ България не би трябвало да има никакво друго присъединяване в този спор, с изключение на посредническо, вземайки както страната на Украйна, по този начин и страната на Русия “. Според него участието в НАТО и Европейски Съюз би трябвало да обслужва българския народен интерес, а в противоположен случай „ ще си намерим други “ контракти и структури, в които да бъдем част.

Лидерът на „ Възраждане “ дефинира участието в Алианса като „ опасност за националната сигурност “ поради понижения защитителен потенциал на българските въоръжени сили. Според него правилото, че офанзива против една страна членка е офанзива против всички не е заповеднически и предстои на пояснение.

„ Възраждане “ ще работи за избор на съмнение против държавното управление поради политиката в областта на националната сигурност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР