Хелзинки. Финландия и Босна и Херцеговина завършиха наравно 2:2 в

...
Хелзинки. Финландия и Босна и Херцеговина завършиха наравно 2:2 в
Коментари Харесай

Босна и Херцеговина с Ивайло Петев започна с равенство в Хелзинки

Хелзинки. Финландия и Босна и Херцеговина приключиха наедно 2:2 в първия си мач от група D на квалификациите за Мондиал 2022 в Катар.

През първата част противниците не можаха да си вкарат гол, само че след почивката Миралем Пянич в 55-ата минута изведе гостите напред в дебюта на новия им ментор Ивайло Петев. Юка Райтала игра с ръка в наказателното си поле и реферът отсъди дузпа. Зад топката застана Миралем Пянич, а вратарят Йесе Йоронен мазета. Топката обаче се върна у Пянич, който направи сполучлива добавка и вкара първия гол в мача.

Три минути по-късно огромната звезда на домакините Теему Пуки изравни и обърна резултата с два гола след асистенции на Кауко и Похянпало. В края на мача Мирослав Стеванович в 84-ата минута оформи крайното 2:2 след подаване на Един Джеко и донесе точката на босненците.

Така след първите срещи в тази група четири тима имат по една точка в актива си, а воденият от Петев отбор и финландците изпреварват международния първенец и украинците. На дъното е Казахстан без точки, само че и без изигран мач.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР