Хасково. Община Хасково подарява на всички малки и големи деца

...
Хасково. Община Хасково подарява на всички малки и големи деца
Коментари Харесай

Община Хасково подарява на всички малки и големи деца празнична програма по повод 1 юни- Международен ден на детето

Хасково. Община Хасково подарява на всички дребни и огромни деца празнична стратегия във връзка 1 юни- Международен ден на детето, оповестиха общинита.

На 1 юни от 11,00 часа - сцената в Градската градина – „ Пеперудена магия “ – един магически театър на спектакъл „ Дани и Деси “ – подарък за всички деца, които обичат приказки, завършения и радостни истории.

На 1 юни от 12,30 часа – „ Островът на шанса “ – детско шоу с изненади и награди с обичаните артисти Силвия Предова и Янко Митев. Елате да играем, да пеем, да се забавляваме дружно – дребни, огромни и доста много огромни деца!

На 1 юни от 17,00 часа – „ Празник на Детето. Празник на мира! “ „ Калиенте “ онлайн от #Кенана
Община Хасково в партньорство с радио „ Метроном “ и предаването „ Калиенте “ на DJ Pedro- Пешков провежда „ Празник на Детето. Празник на мира! “ За първи път предаването „ Калиенте “ ще се излъчи онлайн от парк Кенана.

Каним всички деца и техните близки в парк Кенана, до езерото. Ще се учим да танцуваме дружно с нашите другари от балет „ Рона “, балет „ Тангра “ и всички танцьори от клубове, сформира и ансамбли от Хасково.

Искаме дружно да изпратим нашето обръщение ДА БЪДЕ МИР за нас и нашите деца! Елате всички, тъй като колкото сме повече, толкоз по-силен ще е гласът ни #ЗаМир! Ще създадем един същински ваучър и ще покажем какъв брой мощно обичаме децата, мира и нашия град. Ще пуснем в небето на Хасково бели гълъби и балони – посланици на мира и свободата! За децата ще има дарове и изненади, доста танци, усмивки и забавление.

#Калиенте #ДецатаИскатМир #ДаБъдеМир #1юни #ДенНаДетето
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР