Харесваме технологичните иновации, които осезаемо променят начина и стандарта ни

...
Харесваме технологичните иновации, които осезаемо променят начина и стандарта ни
Коментари Харесай

Защо харесваме новите 2-в-1 модели климатици на LG

Харесваме софтуерните нововъведения, които осезаемо трансформират метода и стандарта ни на живот. И без съмнения можем да кажем, че LG е бранд, който всяка година слага нова висока летва в създаването и подобряването на енергийно ефикасни, интелигентни и практични артикули. 

Съвсем неотдавна, компанията пусна на пазара три нови модела, които са следващото доказателство за това. В създаването на трите модела - LG AP12RK, LG AC12BK и LG DC12RK, можем да следим изключителните старания на компанията да основат артикул, който е по едно и също време функционален, моден, природосъобразен и изцяло ефикасен. С вградени голям брой функционалности и смарт решения, климатиците работят за угаждане на потребностите на потребителите и допълнението на един комфортен и комфортен дом. Тъй като за LG дизайнът в никакъв случай не е бил на последно място, дружно с високата продуктивност, климатиците оферират и жанр с опция за избор сред бял, бежoв и черен цвят или примиум дизайн с огледално покритие.



Но впечатляваща е продуктивността на и методът, по който отоплява или охлажда дома по най-ефективния метод. Това е допустимо с помощта на Dual Inverter Compressor™ технологията на LG, с която са оборудвани климатиците. Тя отстранява казуса с шума и поддържа мечтаната температура, като икономисва сила, има по-дълъг живот и обезпечава икономично и тихо изстудяване и отопление. Благодарение на успеваемостта на технологията, новите модели са по-бързи, по-ефективни, по-издръжливи и тихи, осигурявайки оптимален комфорт при охлаждането. В резултат, употребяваната електрическа енергия е по-малко, предотвратявайки несъразмерното замърсяване на околната среда. Благодарение на трайните услия на LG в опазването на Земята, LG AP09RK и AC12BK са сполучливо сертифицирани от Carbon Trust (Великобритания) след измерването на въглеродния им отпечатък. 



Едно от основните преимущества на климатиците е опцията им да действат като 2-в-1. Благодарение на революционната UVnano™ технология на LG, отстраняват 99,99% от бактериите с UV LED светлина, с цел да поддържа ветрогенериращия вентилатор чист и пресен. Освен това йонизаторът Plasmaster™Ionizer+ отстранява до 99% от прилепналите по повърхностите в дома бактерии. Антиалергенен филтър, сертифициран от BAF, e следващата стъпка към по-здравословен въздух. Моделите снабдени с този филтър, обезпечават въздух, в който има нищожен брой частици, носещи алергени.



Това не е всичко – всеки модел от линия 2022 на LG има функционалност за вътрешното разчистване, което се реализира посредством интелигентен режим, който задава автоматизирано изсушаване на вътрешното пространство и йонизация на изходящия въздух, по този начин подсигурява безупречна непорочност когато и да е. Благодарение на филтъра за едри прахови частици, който е подложен по този начин, че през него да минава целият входящ размер от въздух, климатиците на LG имат надеждна преграда на отбрана и от огромния прахуляк, което ги трансформират в съвършен артикул за по-чист и по-комфортен дом.



Всички нови модели са съвместими с приложението LG ThinQ ™ и разрешават елементарно свързване с климатика от отдалеченост. Потребителите могат освен да ръководят уреда си, само че да задават графици и режими на работа, да следят в действително време температурата в помещението, качеството на въздуха, потреблението на сила, положението на филтрите за филтриране.



Всеки консуматор може самичък да направи диагностика на системата, с цел да се увери, че климатикът работи безупречно във всеки един миг.



Цялата продуктова линия битови от LG се оферират с удължена 3 годишна гаранция, по този начин всеки закупен климатик в интервала 15 май – 31 декември 2022 година ще получи 5 години цялостна гаранция от производителя LG Electronics.

Разгледайте новите модели климатици на LG на. 

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР