Министърът на културата проф. Велислав Минеков спази заканата си и

...
Министърът на културата проф. Велислав Минеков спази заканата си и
Коментари Харесай

Минеков отиде лично да „изчегърта“ ГЕРБ от централата им в НДК

Министърът на културата проф. Велислав Минеков съблюдава заканата си и в 11.00 ч посети административната постройка на Националния замък на културата, където връчи на представителите на ГЕРБписмо по отношение на процедурата по освобождение на двата етажа, където до момента се обитаваше централата на партията.

Припомняме, че единствено преди дни Минеков лиши и редакцията на вестник „ Труд “ поради неплатени наеми, което провокира скандал и разнопосочни отзиви.

Имам писмо, с което им предлагам да се изместят от тези два етажа. На партия ГЕРБ ще им намерим почтено място, помолил съм регионалния шеф да търси такова, тъй че ще се случи, разяснява пред публицисти служебният министър на културата при идването си пред административната постройка.

Минеков удостовери, че молбата му няма правно съображение, само че в случай че не стане по този метод, ще работи по законов ред с решение на Министерски съвет.

Няма правно съображение, това е една молба. Давам им къс период да изоставен. Това е молба, в случай че не стане по този метод, ще пробваме по законов ред. Целта е да може НДК да се възвърне, защото загубите са големи. За страдание ГЕРБ е трансформирала закона по този начин, че да им е комфортен и да не заплаща наем, добави той.

,,Налага се да се разбере, че това е нужно и належащо, да се знае какво се е случило, тъй като този абордаж на двата етажа е в действителност безсрамен “, приключи Велислав Минеков.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР