Не ме притеснява каква ще е работата, мога да се

...
Не ме притеснява каква ще е работата, мога да се
Коментари Харесай

Хора, които ми предлагат под 2000 лева заплата да заминават, трудът ми струва повече, смята 19-годишен младеж

Не ме тормози каква ще е работата, мога да се оправя във всяка сфера, наперено афишира той във фейсбук

Общоизвестен факт е, че младите имат високо мнение за себе си и чакат огромни стартови заплати. Такъв е и този случай – на 19-годишен, който си търси работа за лятото. „ Здравейте, диря работа за летният сезон. На 19 години съм. Владея британски и малко иврит. Не ме тормози каква ще е работата, мога да се оправя във всяка сфера. Хора, които ще предложат под 2000 лв., апелирам да подминат поста “, написа plovdiv24.bg. Така юноша изиска да си откри работа за лятото на морето.

Обявата му обаче провокира огромна полемика в обществената мрежа Facebook. Ето един от мненията под обявата:

„ Аз на 19 година взимах 630 лв. на рецепция и бях с една от най-високите заплати в хотела. Ти в този момент, в случай че почнеш на 2200 лв. примерно, след 3-4 години би трябвало да си на 5 бона. Това сътворихте, като подарявате коли и най-новите айфони на децата си, без да са си мръднали задниците. Няма неприятно да си цениш труда, само че в случай, че нямаш никакъв стаж и умения, да кажеш „ под 2000 лв. да не ме занимават “, е малко безочливо. Аз в случай че съм един шеф, даже и да ги давам, няма да ти се обадя след подобен коментар.

Не целя да те обидя, само че ще ти дам един съвет. Налягай си парцалите, работи, развивай се и лека-полека един ден може да взимаш хубави пари, в случай че има кой да ти ги даде, само че на този стадий благодари на индивида, който те вземе на работа, пък в случай че ще и за 1000 лв. да е!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР