Гунди, какъвто не го познавате. Това е заглавието на уникална

...
Гунди, какъвто не го познавате. Това е заглавието на уникална
Коментари Харесай

Гунди, какъвто не го познавате!

Гунди, какъвто не го познавате. Това е заглавието на неповторима биографична книга за футболната легенда на Левски и България Георги Аспарухов.

" Гунди щеше да навърши 75 години на 4 май 2018 година, в случай че Бог не го бе прибрал толкоз рано в небесния тим на звездите - пишат създателите. - Годишнината от неговото рождение е мотивът в тази книга да бъдат събрани 28 истории за огромния нападател ".

Точно колкото са годините, които Аспарухов бе на този свят.

 Снимка 353849

Внимателно са подбрани 28 неповторими авторски фотоси на огромния занаятчия в спортната снимка Петър Спасов, предоставени персонално от него за изданието.

Историите, които ще прочетете, са събрани от създателите Елица Младенова, Георги Иванов, Добромир Добрев и Кристиан Иванов през техния журналистически път. Лични срещи с най-близките хора на Аспарухов ще го разкрият пред вас в светлина, в каквато не сте го виждали. Ще прочетете прочувствен увод от дамата до него - Лита, написан особено за юбилейното издание.

Книгата ще има две публични министър председатели навръх 4 май, деня, в който се навършват 75 години от рождението на евентуално най-обичания роден футболист.

 Левски повдига цялата завеса за 75-годишнината на Гунди
Левски повдига цялата завеса за 75-годишнината на Гунди

Това ще стане на конференция в понеделник

Изданието ще бъде показано в залата за конференции на стадион " Георги Аспарухов " в 16:30 часа, малко преди срещата сред Левски и Ботев. От 16:00 часа на юбилеен концерт в Музикалния спектакъл, проведен от фенклуба на Гунди, ще се състои другата премиера.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР