Гробището, в което кметът на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев

...
Гробището, в което кметът на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев
Коментари Харесай

Мародер в Narod.bg: Стефан Радев от ГЕРБ заравя мъртъвци в незаконно гробище, Сливен на бунт

Гробището, в което кметът на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев заравя Covid покойници, е нелегално и върху краден имот, за което Narod.bg към този момент писа.

Сега, обаче, редакцията ни се снабди с хидрогеоложки отчет, получен от общ. Сливен по Закона за достъп до социална информация, който научно изяснява за какво гробищният парк в кв. „ Речица “ не би трябвало да се употребява, тъй като тук годни терени за траурна активност просто няма.

 Вдясно са протестиращите поданици на кв. „ Речица “, вляво – изпратените на мястото чиновници на Стефан Радев

Експертизата, направена още през 2004 година, е безапелационна, че за погребален парк би трябвало да се обследват терени западно от квартала. Причината – както  почвата, по този начин и  подпочвените води не дават отговор по наредбата (виж стр.9 точка 4.8.)

Междувременно сливенци, живеещи в кв. „ Речица “, към този момент излизат на спонтанни митинги поради противозаконното гробище, цъфнало току пред прозорците им – на фрагментите са със светлоотразители по крачолите. За отпор на жителите кметът Стефан Радев изпраща своите чиновници, най-вече дами, които да възпират хорския яд.

Реклама

Кметът на шайката, зависещ от години на пробитата земеделска министърка Десислава Танева зад октопода „ Мелинвест “, е изцяло наясно с престъпно спретнатия погребален парк, само че все пак от началото на Covid пандемията общинското сдружение „ Озеленяване и гробищни паркове “ продължава да гази закона, като погребва покойници в нерегламентирания терен, призна източникът на Narod.bg.

По думите му при всяко заравяне в региона е същински призрачен сън с жалейки и крясъци на околните на покойниците, които травмират жителите на квартала.

Разполагаме и с два видеозаписа, които демонстрира ужаса, на който са подложени хората тук, само че по разбираеми аргументи няма да ги публикуваме.

Ето го и хидрогеоложкия отчет, който споделя, че теренът не е приспособен за погребален парк:

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР