Григор Димитров ще запази четвъртото си място в световната ранглиста,

...
Григор Димитров ще запази четвъртото си място в световната ранглиста,
Коментари Харесай

Григор Димитров почти сигурно запазва мястото си в Топ 4

Григор Димитров ще резервира четвъртото си място в международната класация, в случай че Доминик Тийм не завоюва купата от " Мастърс " 1000 в Индиън Уелс. Днес няма възобновяване на ранглистата на ATP, тъй като мощният американски шампионат е двуседмичен.

 Световна тенис класация мъже
Световна тенис класация мъже

Вижте класирането на най-хубавите

Добрата вест за загубата на Александър Зверев обезпечи запазването на позициите на хасковлията, който за жалост се показа едва в Калифорния и загуби от испанския деец Фернандо Вердаско. Зверев трябваше да доближи до четвъртфинал с цел да измести Димитров от четвъртото място.

Доминик Тийм имаше потребност от съвсем два часа, с цел да се оправи с гърка Стефанос Циципас в събота с 6-2, 3-6, 6-3. Довечера той ще се изправи против майстора на клея Пабло Куевас от Уругвай. Следващият му противник най-вероятно ще бъде младия кореец Хьон Чун.

Тийм би играл на четвътфинал с Роджър Федерер и на полуфинал против най-хубавия от четвъртината, която се водеше от Григор Димитров. Там любимци са Кевин Андерсън (ЮАР), Пабло Кареньо Буста (Испания) и.. Фернандо Вердаско.

Австриецът е сигурно с влошено въодушевление, тъй като приятелката му Кристина Младенович отпадна тази нощ в дамската конкуренция.

 Симона Халеп се измъкна против Каролайн Долехайд в Индиън Уелс
Симона Халеп се измъкна против Каролайн Долехайд в Индиън Уелс

Световната №1 се класира за осминафинал след трисетов трилър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР