На 26 май дрон на Главното разузнавателно управление (ГУР) на

...
На 26 май дрон на Главното разузнавателно управление (ГУР) на
Коментари Харесай

Украйна атакува радарна станция в Русия на 1800 км от границите си

На 26 май дрон на Главното разследващо ръководство (ГУР) на Министерството на защитата на Украйна нападна радарната станция за далечно разкриване на цели " Воронеж М ", ситуирана в град Орск в Оренбургска област , заяви източник на " Украинская истина ".

" Украинският дрон измина разстояние от повече от 1800 километра до вражеска цел, поставяйки нов връх за обхват на дронове-камикадзе ", се споделя в анонимното изказване.

Преди ден локалните издания ORSK.RU и Ural56.ru оповестиха за рухването на дрон покрай Орск, който се намира на границата с Казахстан, базирайки се на свои източници. В обява на изданието " Агенцията " (в регистъра на " задграничните сътрудници " ) се отбелязва, че Орск се намира на 140 км по-далеч от фронтовата линия в Украйна от, който преди този момент беше най-отдалеченият от Украйна съветски град, нападнат от украински дронове.

Целта на дрона може да е бил боен обект, написа телеграм каналът Ural56.ru. По думите му няма ранени и починали, както и опустошения на инфраструктура.

В понеделник държавната РИА Новости удостовери, че дрон се е разрушил край Орск. Правителството на Оренбургска област сподели пред организацията, че " няма развалени цивилни обекти, няма опасност за жителите ". Събеседникът на организацията не сподели каква е задачата на офанзивата.

Провоенните телеграм канали " Военен осведомител " и " Рибар " настояват, че Киев се е опитал да удари радиолокационната станция (РЛС) Воронеж-М в село Горковское край Орск , " съставен елемент на съветската нуклеарна сигурност ". Те напомнят, че преди този момент беше атакувана РЛС " Воронеж-ДМ " в Краснодарския край и всичко това се случи по време на
 Украйна е изравнила Русия в производството на бойни дронове
Украйна е изравнила Русия в производството на бойни дронове

Украинското военно разузнаване твърди, че Русия е в положение да създава до 350 дрона Шахед на месец
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР