Гремио и Порто постигнаха споразумение за трансфера на нападателя Пепе

...
Гремио и Порто постигнаха споразумение за трансфера на нападателя Пепе
Коментари Харесай

Порто взема нападател за 15 млн. евро

Гремио и Порто реализираха съглашение за прехвърлянето на нападателя Пепе в посока Европа за сумата от 15 милиона евро. Новината беше доказана по едно и също време и от двата клуба, като пристигна ден след триумфа на португалците с 2:1 над Ювентус в първа среща от 1/8-финалите в Шампионската лига.

От Порто прецизираха, че Пепе ще се причисли към тях през юли и персоналният му контракт е за пет години. Играчът, чието цялостно име е Едуардо Габриел Акиньо Коша, ще навърши 24 години по-късно този месец.

От началото на 2020-а година досега той е вкарал 15 гола в 54 мача за Гремио и очакванията на почитателите им са, че ще бъде съществена фигура във финала за Купата на страната против Палмейрас. Трофеят ще бъде разигран в два мача на 28-и февруари и 7-и март при разменено посещение.

На национално равнище има 6 мача и 3 гола в тима на Бразилия до 23 години. Има професионален контракт от 2017-а година, само че едвам през 2020-а се трансформира в безапелационен титуляр, откакто съотборникът му Евертон беше продаден на другия португалски гранд Бенфика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР