Грандиозното начало на най-новия формат Звездите в нас“ изненада зрителите

...
Грандиозното начало на най-новия формат Звездите в нас“ изненада зрителите
Коментари Харесай

Грандиозен старт на най-новия формат „Звездите в нас“

Грандиозното начало на най-новия формат „ Звездите в нас “ изненада феновете на NOVA. Първите пет тима се качиха на огромната и ярка сцена и демонстрираха своя гений пред феновете и специфичното жури на формата. Софи Маринова, ТИТА, Дони и Виктор Калев трябваше да оценят осъществяванията на тимовете, а изборът кой да продължи напред се оказа сложен от първото предаване. Неведнъж публиката в студиото стана на крайници след представянията на кандидатите, а едно от тях даже разплака част от журито.

Лили Иванова, Софи Маринова, Елвис Пресли, Тил Линдеман от Рамщайн и Дуа Липа бяха първите пет звезди, които бяха имитирани от петте тима.

Тежкият избор на журито отсъди напред да продължат тим „ Софи Маринова “ и тим „ Елвис “. „ Буквално и егоистично избрахме най-интересните за нас като жури. Искаме да гледаме тези реализатори и напред в шоуто – да забележим по какъв начин ще се развият и какво могат да ни покажат “, сподели Дони за решението на журито, което се оказа изключително мъчно в края, когато на сцената останаха тим „ Софи “ и тим „ Лили Иванова “.

Четирите девойки и трите момчета съумяха да очароват оценяващите с глас, театрално държание, реплика и екипен дух. „ И тримата са доста яки! И тримата имаха актьорско самочувствие “, сподели Виктор Калев след осъществяването на актьорите от тим „ Елвис “ – Андреан, Готи и Ясен.

Зрителите видяха в тим „ Софи “ не три, а цели четири участнички – близначките Виктория и Валерия, Зоя и Тони. Изпълнението на „ Мое слънчице “ развълнува Софи Маринова извънредно доста, а след края му през сълзи тя показа: „ Много ме развълнувахте и разчувствахте. Зоя си е напряко Софка! Близначките сте толкоз сладки, а маниерите на Теди бяха като моите. “

Вечерта стартира стремително с необикновено осъществяване на Отбор " Лили Иванова ", което изправи публиката в цялата зала на крайници за дълги овации. „ Искам да ви поздравя и да стана на крайници! Не мога да допускам какъв брой гений и харизма има сред вас. Не съм очаквала като за първи лайв и първо осъществяване да чуя толкоз хубаво нещо “, разчувствана бе Тита след представянето на Даниел, Елена и Яница.

Шоуто продължи с тежкия рок и пиро резултати на Рамщайн. В кожата на вокалиста им Тил Линдеман влязоха тримата артисти Антон, Тома и Николай, само че малко не доближи на момчетата да продължат напред в надпреварата. Изключителния си гений демонстрираха и три прелестни млади дами – Нора, Станислава и Цветелина, които се появиха под прожекторите като Дуа Липа.

Кои ще бъдат идващите пет звезди, които кандидатите ще имитират на сцената? Ще реши ли журито да употребява правото си да допусне три тима до идващия кръг? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? – разберете идната неделя от 20:00 по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР