Грандиозен скандал избухна днес в пленарна зала. Повод стана изказване

...
Грандиозен скандал избухна днес в пленарна зала. Повод стана изказване
Коментари Харесай

Костадинов обясни за боя с депутати от „Промяната“: Действията им издават страх и безсилие

Грандиозен скандал избухна през днешния ден в пленарна зала. Повод стана изявление на народен представител от „Промяната“, ориентирано против водача на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Депутати от „Възраждане“ скочиха на сътрудниците си от Политическа партия след думите на Искрен Митев, обиждащи техния партиен лидер. Заформи се меле. Това стана причина водещият съвещанието Кристиян Вигенин да пусне народните представители в отмора.

От „Възраждане“ дадоха и ексклузивен брифинг, на който Костадинов изясни по какъв начин и за какво се стигна до физическия конфликт.

„Не бива да позволяваме пристанищата в Народното събрание. Ако това може да го отдадем на липса на образование, на искрено разпространение на неистини и на клюки? Това е нещо невиждано, на което станахме очевидци “, съобщи Костадинов.

Той дефинира изказванието на Искрен Митев, изказано през днешния ден от трибуната, като такова, взето от жълти медии и го назова клюка.

По думите му, това издавало боязън и изтощение.

„Представителите на неговата политическа мощ се пробваха да го озаптят, заради което и им благодаря. Искам опрощение от парламентарната им група “, отсече Костадинов.

„Ще желая да се наложи наказване, каквото реши управлението на Народното събрание. Нека да забележим дали ще победи парламентарната етика“, добави Kocтaдин Костадинов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР