Граждани организират национален протест в защита на плаж Корал тази

...
Граждани организират национален протест в защита на плаж Корал тази
Коментари Харесай

Граждани организират протест на Корал тази събота

Граждани провеждат народен митинг в отбрана на плаж Корал тази събота (19 август), който ще се стартира от 17 ч. на плажната линия. Организатори са гражданско съдружие " Да запазим Корал ", а мотивът са зачестилите инспекции от страна на общинската власт, полицията, както и самия министър на туризма Николина Ангелкова. Най-скандалният случай от предходната седмица беше полицейският обиск в палатките през нощта.

Организаторите дефинират дейностите на локалната власт и отрасловото министерство като " гнет и репресиите над жители, борещи се за истина и правда ", които с всеки изминат ден се усилва. В идващите дни протестиращите ще излязат и с съответни претенции.

" Свидетели сме на жестоко потъпкване на гражданските ни права даже от министри и държавни институции,Заявяват те на страницата на събитието. По думите им природата е само предмет, запас и тематика за разграбване, с дейното подпомагане на държавните институции. " Държавното ръководство е сведено само до извършване на поръчки и лобиране за ползите на мафията и олигархията в България. "

" По-голямо закононарушение се явява да спите на палатка пред това да заграбите хиляди декари пясъчни дюни от страната и върху тях да издигнете противозаконните си хотели, " възмущават се от " Да запазим Корал "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР