Градският съвет на Софийската организация на БСП проведе първия онлайн

...
Градският съвет на Софийската организация на БСП проведе първия онлайн
Коментари Харесай

Паргов оглави предизборния щаб на БСП в столицата

Градският съвет на Софийската организация на Българска социалистическа партия организира първия онлайн пленум в партията. В съвещанието взеха присъединяване 61 членове на Горско стопанство на Българска социалистическа партия – София.

Форумът одобри препоръчаните, от Изпълнителното бюро, конструкция и състав на Градския избирателен щаб за парламентарните избори.

Председателят на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов застава отпред на щаба.

Заместник-председатели по организацията на изборния развой са Иван Таков и Иван Пешев.

Милка Христова е заместник-председател по правните въпроси и връзка с РИК и ЦИК. Секретар на Градския избирателен щаб е Иван Ковачев. Координатор за 23 МИР е Николай Николов, за 24 МИР – Надежда Мидюрова и за 25 МИР – Станислав Младенов.

За изборно-методически въпроси дава отговор Валентина Богданова. Антон Кутев поема работата с медиите. Пропагандата и пропагандата – Борис Цветков. Младежкият ръководител Габриел Вълков ще координира работата на доброволците.

Жельо Бойчев e претрупан с политическата платформа. Атанас Атанасов поема всеобщите политически мероприятия. Връзка с Народно събрание на Българска социалистическа партия, Неправителствени организации и гражданските структури ще реализира Михаил Ставрев. Теодор Славев ще се занимава с прогнози и разбори. Политическите послания са поверени на Ана Пиринска, а Теодора Овчарова ще реализира връзката с европейските институции и онлайн връзки.

„ Предизборната подготовка е в ход. Софийската организация е мобилизирана да работи интензивно, съгласно съответната епидемиологична конюнктура в София и страната. Тези избори няма да преминат по нормалния метод и ние се готвим точно за ексцентрична акция “, изясни водачът на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР