Готовността на местната власт за реакция при усложняване на обстановката

...
Готовността на местната власт за реакция при усложняване на обстановката
Коментари Харесай

Съветът по сигурността обсъди готовността ни при усложняване на обстановката в Черноморския регион

Готовността на локалната власт за реакция при усложняване на ситуацията в необятния Черноморски район беше съществена тематика на провелото се през днешния ден съвещание на Съвета по сигурността към Министерския съвет, управляван от премиера Гълъб Донев, оповестиха от държавната пресслужба.

В хода на полемиката членовете на съвета се сплотиха единомислещо към решението виновните институции да създадат обзор и актуализация на проектите за отбрана при бедствия. Заедно с това представителите на локалната власт в съгласуваност с Министерство на вътрешните работи да провеждат обзор за наличностите и положението на самостоятелните и груповите средства за отбрана при рецесии.

Специален акцент беше подложен върху възстановяване и усилване на взаимоотношението сред съставните елементи на единната избавителна система и органите на изпълнителната власт. В рамките на съвещанието на Съвета по сигурността бяха разисквани и ограничения за справяне с войната на пътя. Междуведомствена работна група ще изготви оферти за промени в законодателството, които ще имат за цел възстановяване на сигурността на придвижването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР