Не е лесно да се пробие в индустрията на авиокомпаниите

...
Не е лесно да се пробие в индустрията на авиокомпаниите
Коментари Харесай

Вътрешни въпроси и отговори: Изпълнителният директор на Avelo Airlines Андрю Леви описва предизвикателствата при стартирането на нов превозвач

Не е елементарно да се пробие в промишлеността на самолетните компании в Съединени американски щати, която е доминирана от четири огромни превозвачи и голям брой други нишови играчи, само че това не изплаши Андрю Леви.

Нито пандемията, която за малко докара до внезапен спад на въздушния превоз с повече от 90%.

През април 2021 година, до момента в който COVID-19 към момента бушува и милиарди долари от данъкоплатците подкрепяха огромните самолетни компании, Леви започва Avelo Airlines с полети сред Бърбанк, Калифорния и Лас Вегас.

Авиокомпанията икономисва пари, като лети с по-стари самолети Boeing 737, които могат да бъдат закупени на релативно ниски цени. Оперира от по-малко препълнени и по-евтини второстепенни летища и лети по направления, които се пренебрегват от огромните самолетни компании.

Леви взе участие в стартирането на ValuJet, която стана Allegiant Air, и той също го направи престой като основен финансов шеф на United Airlines, преди да стартира Avelo (римува се с жълто).

Той приказва с Асошиейтед прес за провокации...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР