Големите романтични жестове често се помнят дълго, но всъщност малките

...
Големите романтични жестове често се помнят дълго, но всъщност малките
Коментари Харесай

Как да подобрим връзката си за ден

Големите сантиментални жестове постоянно се помнят дълго, само че в действителност дребните и  ежедневни способи, по които показваме любовта и грижата към колегата си, задават звук на здравословната и щастлива връзка. Ето няколко неща, които можете да извършите, с цел да подобрите връзките си през днешния ден.

Направете чаша кафе

Малките прояви на внимание демонстрират, че се стараете да извършите нещо хубаво за половинката си, а той ще се почувства обгрижен. Направете му чаша кафе заран, още преди той да е станал от леглото. Това ще зададе тона през останалата част от деня да бъдете деликатни един към различен.

Кажете „ благодаря “

Особено във връзките, които не престават с години и са приели избрана рутина, ние се усещаме толкоз удобно в връзките си, че чакаме сътрудникът ни да отговори на всички наши потребности. Казването на просто „ благодаря “ за измиването на съдовете след вечеря или правенето на комплимент дава тласък на положителното им държание и кара обичания да се усеща оценен. Също по този начин е значимо да изразите благодарност и признателност за това, че той е във вашия живот.

Тренирайте дружно

Опитайте да настройките програмата си и да отидете дружно на фитнес с колегата си. Дейностите, ускоряващи сърдечния темп, освобождават ендорфини – хормоните на щастието. Така и двамата ще се почувствате щастливи, заредени с сила и разчувствани. Това е и нов метод за свързване.

Прегърнете се

Физическото допиране способства доста за поддържането на романтиката. В допълнение към протоколните „ здрасти ” и „ довиждане ” прибавете и прегръдка, хванете ръката му в колата или до момента в който гледате телевизия, с цел да се почувствате близо един до различен. Физическата непосредственост е и прочувствена непосредственост.

Изпратете ненадейно текстово известие

Ако сте обособени от сутринта до вечерята, изпращането на изненадващо известие в средата на деня е добър метод да напомните за себе си. Така ще накарате колегата ви да се усмихне, а и може да го върнете към началото на връзката ви, когато известията са били надалеч по-чести.

Изключете телефона си

Опитайте се да имате най-малко малко качествено време дружно всеки ден, където изключвате телефоните си – Instagrams и имейлите могат да чакат да приключите с вечерята. Въпреки че това може да се окаже сложна цел в нашия забързан живот, само че това е извънредно значим аспект на щастливата връзка.

Лягайте едновременно

Въпреки че това може да наподобява като неосъществим героизъм за двойките, чиито графици или желания изискват друго време за сън, времето за лягане е решаващо за връзката. Това е метод за възобновяване на връзките от натоварения ден. За доста двойки това е единственият миг на усамотение през целия ден. Дори в случай че сте нощна птица, а сътрудникът ви избира да си легне в 21:00 часа, най-малко се пробвайте да останете в леглото, до момента в който той заспи. Това е значим и елементарен метод да се свържете още веднъж и да се почувствате близки.

Смейте се дружно

Намирайте защо да се посмеете дружно. Поне един път дневно. Дали това ще е шерване на занимателна история, която ви се е случила в хранителния магазин, описване на тип или да гледате занимателно шоу дружно, намерете защо да се смеете. Смехът освен ни свързва, само че ни оказва помощ да си спомним, че смисълът да бъдем във връзка е да се радваме на индивида, който обичаме.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР