Една връзка може да се развие по всякакъв начин, но

...
Една връзка може да се развие по всякакъв начин, но
Коментари Харесай

Предимствата и недостатъците да излизате с по-възрастен мъж

Една връзка може да се развие по всевъзможен метод, само че в случай че тя е с по-възрастен мъж, може и да ви бъде малко по-трудно. Когато една дама избира да се вижда с някого, който е по-голям от нея това може да се трансформира в едно тестване. Когато той е по-възрастен от вас, може да ви научи на доста неща, само че може и да не срещнете схващане от обществото. Разбира се, може би си мислите, че към този момент знаете това и сте готови. Но дали в действителност?

Ето някои неща, за които може би не сте се замисляли, в случай че фактически притегляте по-възрастен мъж и които може да се окажат дефекти:

Неговите деца

Ако мъжът е по-възрастен от вас, има огромна възможност той. В взаимозависимост от това на какъв брой години е той, те може да са в учебна възраст или да са пълноценни възрастни със личен живот. И двата разновидността имат своите дефекти. Ако той има деца в учебна възраст, готова ли сте да се справяте с тях? Подготвени ли сте душевен и прочувствено за това, че той може да сложи децата си пред вас, както и се чака да е.

И в случай че сте, смятате ли, че можете да се справите с ролята на мащеха за тези деца? Ако той има пораснали деца, обмисляли ли сте обстоятелството, че те може да са по-близо до вашата възраст, в сравнение с е той? Това може да се окаже много неудобно за вас и за „ децата “. Те биха могли да имат огромен проблем с това, че татко им се среща с доста по-млада жена – такава, която може да бъде тяхна сестра по възраст.

Бил ли е женен?

Повечето по-възрастни мъже са били женени и преди. А някои от тях са били женени два, три или даже четири пъти. В устрема си да привлечете по-възрастен мъж, готови ли сте да се справите с някогашната брачна половинка или даже съпруги? Никога не знаете по какъв начин те ще повлияят на живота му. Може да са приятни хора, а може да са зеленооко страшилище, което ревнува от младостта ви. Да бъдеш новата, млада, гореща мацка в живота на по-възрастен мъж може да не е толкоз занимателно, колкото звучи, в случай че той няма положителни връзки с някогашната си. Връзката с по-възрастен мъж не съществува изолирано. Ще би трябвало да го приемете с целия му багаж.

Иска ли той още веднъж да се ожени?

Има доста по-възрастни хора, които са били разведени. Някои от тях желаят да се оженят още веднъж, само че доста от тях не желаят. Те имат отношение от вида „ към този момент е било, направил си го “. Вероятно са имали неприятен опит и не считат, че бракът като институция е нещо, в което желаят да вземат участие още веднъж. Може би той просто желае да има гореща млада другарка и да пътува, без да е привързан с пръстен. В този миг от живота си той може би просто желае да се забавлява и ще чака от вас да сте съгласни с това. Трябва да си зададете този въпрос.

Ако той желае брак, какво ще кажете за предбрачен контракт?

Да кажем, че той е склонен да подписа брак. Прави ли го, тъй като в действителност желае да се ожени за вас? Или толкоз доста сте му досаждали за това, че той го прави единствено с цел да ви затвори устата или да ви направи щастливи? Ако се съгласи да се ожените, не се изненадвайте, в случай че желае предбрачен контракт. С други думи, може да не получите огромна част от имуществото му, в случай че в миналото се разведете. Склонна ли сте да подпишете това? Някои дами се наскърбяват от него, тъй като това е все едно той да се приготвя за бракоразвод още преди да сте се оженили. Но в случай че той е богат и разведен, не можете да го вините, че този път желае да отбрани парите си.

Не е ли бил женен?

Това е друго нещо, което може да бъде червен байрак, когато става въпрос за запознанство или привличане на по-възрастен мъж. Ами в случай че той в никакъв случай не е бил женен? Може да си помислите: „ И какво от това? “. Но би трябвало да помислите за вероятните аргументи, заради които той в никакъв случай не се е обвързвал с никого. Може би той ненавижда обвързването и в случай че е по този начин, няма да желае да се обвърже с вас, без значение какъв брой сте страхотни. Може да си мислите, че можете да го убедите, само че фактът, че към момента не е сключил брак след всички тези години, приказва за нещо – и не безусловно за нещо положително.

Иска ли още деца?

Ако сте в детеродна възраст и желаете да се установите и да създадете семейство, по-възрастният мъж може да не е вашият човек. Ако той към този момент има деца – изключително в случай че те са пораснали възрастни хора – вероятността да желае да започнете всичко изначало е доста дребна. Дори и да споделя, че желае още деца, дали споделя истината, или го споделя единствено с цел да ви направи щастлива сега? А в случай че въпреки всичко имате деца с него, той може да е на 80 години, когато те завършат гимназия. Той ще бъде „ остарелият татко “ и може да не е в положение да играе с тях.

Израснали в разнообразни столетия

Знаете ли по какъв начин от време на време не можете да се свържете с родителите си, тъй като те са израснали в напълно друга ера от вас? Когато са били деца, евентуално не са имали мобилни телефони или интернет. Слушали са друга музика и са гледали разнообразни телевизионни излъчвания, когато е имало единствено три канала за избор. Е, ще имате същия проблем, когато става въпрос за запознанство или привличане на по-възрастен мъж. Има възможност той да не може да се свърже със обществените мрежи. Той ще ви споделя истории за това къде е бил, когато се е случило нещо надалеч обратно в предишното. За вас това евентуално е антична история, само че за него ще е все едно се е случило през вчерашния ден.

Дълготрайност на връзката

Когато се срещате или сте женени за по-възрастен мъж, би трябвало да мислите за това, че той ще евентуално ще си отиде преди вас. Знаем, че това звучи мъчително, само че това е просто математическата истина. Така че, в случай че и когато това се случи, вие може да сте към момента относително млади – да вземем за пример на 40 или 50 години. Тогава един ден ще бъдете самотни и необвързани и ще би трябвало да преминете през изначало на тази възраст. Вярно е, че никой не знае какъв брой ще живее, само че възможностите някой по-възрастен човек да си отиде преди вас са много огромни.

 по-възрастен Предимствата и минусите да излизате с по-възрастен мъж

Един ден той ще наподобява остарял

Това може да звучи незадълбочено, само че той може да е готин възрастен мъж тъкмо в този момент. Може би е на 40, 50 или даже 60 години. Възможно е да се грижи в действителност добре за себе си и да наподобява по-млад от възрастта си. Но в последна сметка това ще го настигне. Ако сте с по-възрастен мъж в продължение на десетилетия, вие към момента ще изглеждате добре, а той ще наподобява като дъртак. Може би нямате нищо срещу това, тъй като го обичате. Но може би един ден ще гледате всичките си приятелки, които са с по-млади мъже, и ще им завиждате.

Предимства на това да се срещате с по-възрастен мъж

Макар че в началото срещите с по-възрастен мъж са били считани за табу и на тях се е гледало негативно, в наши дни те са се трансформирали по-скоро в норма. И за някои дами това има някои преимущества. С напредването на възрастта хората желаят разнообразни неща във връзките си. Когато дамите остаряват, те желаят сътрудници, които им оферират освен финансова непоклатимост, само че и прочувствена зрялост. Много дами имат вяра, че възрастта носи мъдрост. Може би са научили, че срещите с мъже в границите на тяхната възрастова група водят до неравности по пътя.

Проучванията демонстрират, че огромна част от мъжете съзряват прочувствено при започване на четиридесетте си години, заради което вероятността да се обвържат първоначално е по-малка. Ето някои от аргументите, заради които срещите с по-възрастен мъж могат да ви донесат изгода.

Той е по-сигурен

Може би е даденост, че един по-възрастен мъж се подрежда доста по-високо в кариерната стълбица от момчетата на вашата възраст. Той може даже да е началник на личната си компания. Това значи, че когато става въпрос за пари, той няма проблеми. Но с изключение на за парите, той е по-сигурен и когато става въпрос за страстите му. Вече са минали дните на безразсъдното разформироване и колебаещите се страсти. Вместо това е достигнал стадий, в който е по-сигурен в възприятията си към себе си и към живота като цяло. Това значи, че няма да има повече епизоди от вида „ Не съм сигурен дали те одобрявам, само че желая да си наоколо “. Не, по-възрастният мъж просто ще каже напряко какво усеща.

Той се е поучил от предходните си връзки

В взаимозависимост от това какъв брой по-възрастен е вашият мъж, той към този момент има зад тила си много опит в запознанствата. Той към този момент знае, че другите дами имат разнообразни странности. Някои дами може да са по-гласовити, по-емоционални, по-толерантни, по-спокойни от други. Той приема това и то му оказва помощ да образува своята философия за запознанства. За вас това значи, че той е в положение да разбере по-добре какво ви кара да се чувствате добре и няма занапред да преминавате през този развой.

Той е по-търпелив с вас

Ако той е по-възрастен, евентуално е ходил с някоя на вашата възраст преди време. Мъжът е осведомен с променливите настроения и неочакваните импулси на двадесет и няколко годишните дами. Това значи, че той към този момент има някаква визия какво да чака от вас. И за разлика от по-младия мъж, който е по-вероятно да се скара с вас поради дребните ви странности, в случай че той е по-възрастен ще знае по кое време би трябвало да се отдръпне и просто да ви даде малко пространство.

 един мъж; по-възрастен Предимствата и минусите да излизате с по-възрастен мъж

Той знае по какъв начин да получи това, което желае

Един по-възрастен мъж е минал през повече години от живота си, в сравнение с вие. И напълно разумно е доста евентуално той да е имал повече разочарования и провали в живота от вас. Това е обикновено. Във всички случаи, когато се е провалял, той знае по какъв начин е успявал да се изправи и да получи това, което желае или най-малко си е научил урока от грешките, в случай че е допускал такива. По-младите момчета може да не са сигурни по какъв начин да получат нещо или някого, който желаят. Те може даже да не са толкоз сигурни какво въобще желаят. Но в случай че той е по-възрастен значи, че е имал години, с цел да опита и да тества техниката си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР