Годината на металния Вол ще започне на 11-ти февруари с

...
Годината на металния Вол ще започне на 11-ти февруари с
Коментари Харесай

Годината на Вола: Упорито следвайте целта

Годината на металния Вол ще стартира на 11-ти февруари с новолунието в зодиакалния знак Водолей, което ще се състои в 21:07 ч.

Кулминацията на тази година ще бъде през есента. Тогава Ин силата се усилва. Есента носи със себе си загуба на сила и понижаване на динамичността. През този интервал Волът става по-сух и корав, както във физически, по този начин и в нравствен проект.

Може да възникне заблуда за проиграна игра, само че тогава той усеща по-негативно поражението и не обича, когато в нея не бъде излъчен победител.

Волът се отнася към времето на зимното слънцестоене. Той се е родил в корена на хилядолетна пиния (средиземноморски бор), растяща измежду влажните почви на оризовите поля. Волът оказва помощ на земеделците в тежкия труд и него не го убиват за храна. Древният китайски мъдрец Лао Дзъ е пътешествал върху него в търсене на величие. В митологията на античен Китай доста пъти се загатва, че Волът от хилядолятия оказва помощ на хората да живеят. Ето за какво се счита за предписание, че в тази година се раждат доста повече дълголетници.

Детството и младостта на Вола минават без особени затруднения. Той е ангажиран с учене и работа, няма време за незначителното. Волът е идеалист и заради тази причина постоянно го преследват разочарования, даже в зрелост. Волът не може да бъде наименуван раздразнителен, само че не умее да се преценява с възприятията на другите. Тъй като излиянията на близките са му по-скоро непознати, той може даже да им се надсмее.

В природата не съществуват положителни или неприятни животни. Те се допълват едни други, създавайки обща естетика. Волът обича да оре земята, тъй като знае, че ще бъде заплатен от нея обилно с плодове. Той работи постепенно, умерено и търпеливо, създавайки усещане, че нищо не може да му попречи. Не понася халтурите. Той прелестно въплъщава своята земна буря – тежка и плътна субстанция. На земята всичко израства и ние вървим по нея. Като я обработва, волът добива от нея оптимално изобилие.

При всички нации Волът или Бикът е правилният асистент на индивида. Той носи на гърба си тежък товар, като овладява девстената земя и постоянно се движи напред. Той е знак на пасивната мъдрост, неустановеност и недостижимост. В Азия Волът се употребява с респект и почитание. В Индия кравата е знак на изобилие и майчинство. Те се считат за свещени животни.

В тракийската митология героят Тезей следва бика, като се спуска в лабиринта да търси Минотавъра. В " Божествена комедия ” на Данте бикове стоят на стража на подземното царство. Даже Юпитер се трансформира в бик, с цел да похити хубавицата Европа. Овидий в своите " Метаморфози " приказва, че бикът реве и носи своите прелестни форми на разходка по меките ливади. Той е бял като сняг, има мощна мускулатура, рогата са като ювелирна направа. Челото му не е навъсено, а очите не са страшни. Печатът на миролюбието е на челото му. Европа, която е щерка на финикийския цар Агенор, се е удивила, виждайки подобен красавец. Дори без да обръща внимание на неговата благост, тя се е бояла да се приближи до него. Той ляга в нейните крайници и тя му се доверява, галейки меката му кожа. Бикът се повдига на своите могъщи копита и я отнася надълбоко в морето. Те дълго плуват измежду безкрайната пропаст и самичък великият Посейдон ги съпровожда, като показва на своя брат пътя към земята. Вероятно не на вятъра великият Бог е избрал това смирено, склонно към самота животно, изпълнено с голям вътрешен мир. По този метод Юпитер отвлича своята обичана в лабиринта на бездънното сърце. Възможно е и заради тази причина Волът да значи персоналния Аз.

Волът не може да живее без другарство с неговата майка – природата. Цялото си свободно време посвещава на нея. Успокояват го дъхавите поля, тихите градини и спокойните простори. Той не обича да бърка, да се оказва в притискащи го условия и да бъде част от тълпата. По-често обича да посещава места, където има малко хора, да бъде край спокойни езера или на вилата.

Макар че Волът е един от първите, пристигнали по зова на Буда, той въпреки всичко си остава муден, спокоен, некадърен на безрасъдни дейности.

 Защо Волът е пристигнал втори? Знаем, че има и по-бързи животни като тигъра, който по пътя решил да половува, или змея, който останал да се погрее на слънце. Нито едно друго животно не може да концентрира своето внимание, до момента в който Волът е показал своя блян към деяние. Без да бърза, върви по утъпкания път, до момента в който претърпя и съхранява своята сила. Той я изразходва постоянно деликатно, като се грижи за себе си и се следи в профил. Волът чака момента, когато стратегически може да встъпи в „ багра ”. Навярно заради тази причина той заблуждава своя противник, защото на пръв взор основава усещане на полузаспало, неприемащо никакво присъединяване в дейностите създание. И нищо не може да го изкара от равновесие, в случай че няма справедливи аргументи. Той е привикнал непрекъснато да се труди, безкористно да се отдава на своите близки и другари. И когато стартира да се движи, основава усещане на внушително пренасяне. Сякаш талази минават през мускулите му и той се насочва право в задачата, като отстранява своя противник.

МЕТАЛНИЯТ ВОЛ

Когато задуха западният вяттър, той носи със себе си суша. Като се докоснала до земята, се родил металът. Металът въплъщава вечерта, есента и хладното време. Металът е изясненост и неотстъпчивост, той реже и раздира. Той има недопечен темперамент, само че по едно и също време и непорочие. Неговата тирада постоянно е целеустремена. Металът се колебае сред хубостта и разрушението. Той се пробва във всяка обстановка да реализира своите цели. По време на беритба играе ролята на сърпа и реже класовете. Понякога става печален и тъмен. Като предписание хората, родени в тази буря, са надарени със мощно тяло и здрави кости. Имат твърди и прави коси, само че с възрастта стартират да оредяват. Те са с непрозрачен цвят на кожата, тъмни очи, прави носове, тежка челюст и мощни крака. Те имат положително и красиво телосложение, яки мускули.

Те са самоуверени и имат мощна воля. Те са с праволинейни възгледи и не се тормозят да изкажат своето мнение.  Енергичност и равновесие се съчетават с внезапен изказ, воден от нарасналото възприятие на правдивост и искреност. Такива хора е добре да бъдат адвокати или прокурори, защото те обичат да разсъждават на глас, да дават оценки и да командват. Своите цели те преследват с магарешко твърдоглавие и по този начин могат да се увлекат в работата си, че изобщо да не виждат хората в близост. Това може да окаже гибелен фект и да рикошира в тях.

Те са почтени и на тях постоянно може да се има вяра. Те в никакъв случай не дават обещание нещо, което не могат да изпълнят. По-скоро са ценители на изкуството и постоянно се радват на стеснен другарски кръг. Приятелските връзки не ги освобождават от отговорности. Такива хора са неподкупни, само че им липсва въображение. Тяхната суровост може да предизвика меланхолия и потиснатост.

Металният Вол не е дължен да се отнася прекомерно съществено към външната експанзия на близките. Не е нужно да издига на себе си приживе монумент. По-добре се усеща, когато живее в открита околност – на село и се занимава с многогодишни овошки. Той обича есента и се усеща най-добре при изсъхнал климат. Най-уязвимите органи на Металния Вол са белите дробове и дебелото черво. Те обожават пикантните и подправени ястия. Препоръчва им се да вършат по-чести дихателни извършения, които да им оказват помощ да се провиснал. Цветът, който им носи шанс и благополучие, е синият.

ХАРАКТЕР НА ВОЛА

Волът е спокоен и толерантен. Но когато избере задачата си, той се насочва постепенно, следва я постоянно тъкмо и решително. Тези хора имат истинска и умна природа, която се скрива зад неярка осанка. Бик! Печелят доверие, което е значим „ коз ” в техните ръце. Не демонстрират експанзия, заради което, в случай че отивате при тях с неприятна задача, е нужно да се запасите със забележителна доза дипломатичност.

По природа те са съзерцателни и обичат постоянно да остават уединено. Според Хипократ Волът се отнася към холеричния характер, заради което след спокоен интервал той елементарно може да избухне. Способен е на нескончаем труд. Домът му е постоянно в съвършен ред. На вола може да се разчита, удобен е и постоянно подготвен да помогне. Но в случай че някой се опита да се бърка на тези хора, те избухват и отмитат всичко от своя път.

Въпреки че са тихи, при положение на нужда, те могат да проявят извънредно сладкодумство. Не одобряват тези новости, които могат да нарушат техния витален път. По рождение са консерватори, неприемащи нововъведенията, заради което те не постановат своите възгледи на своето семество и заобикалящите ги.

Представителите на този знак са старателни и работливи. Когато работят, постоянно им разпореждат виновни задания, което им се харесва. Те са твърди, виновни и в никакъв случай не нарушават своите морални устои. Тях ги шокира непристойното държание и раздърпаните облекла. Нахалното държание ги кара да се усещат некомфортно. Те знаят по кое време, какво, къде и по какъв начин може да се изкажат. Имат твърди правила, само че биха показали и автентичност.

Те са индивидуалисти. Отличават се с блестящо проявена самостоятелност. Основната им добродетел е уравновесеността, търпението и трудолюбието. Волът е лоялен на своя другар, който в никакъв случай не се отхвърля от своите отговорности. От ранно детство те имат положителни другари, от които не се отхвърлят. Обичат да работят и основават, скромни и положителни са.

Волът се отнася към знаците, носещи силата ин. То е вторият знак в китайския хороскоп. Управлява времето от 1 до 3 часа през нощта.

Сезонът, който носи шанс на Вола, е зимата, а апогеят му е през януари. Спрямо европейския зодиак Волът подхожда на знака Козирог. Цветът, който му носи благополучие, е зеленият. Теменужка, мащерка, хмел и култивиран чай са цветята и растенията, които им носят шанс. Палестина, Сирия, Йордания, Нова Зеландия, Нигерия, Аржентина и Венецуела са страните, които най-вече хармонират на Вола за местоживеене.

Проявете мощните страни на този знак в добротворчество, съзидание и непоколебимост в следване на правилния път!

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР