Главният скаут на ЦСКА-София Велизар Димитров отправи критика към двама

...
Главният скаут на ЦСКА-София Велизар Димитров отправи критика към двама
Коментари Харесай

Главният скаут на "ЦСКА-София" смъмри двама от чужденците

Главният скаут на " ЦСКА-София " Велизар Димитров насочи рецензия към двама от чужденците в първия състав - Амос Юга и Юнус Санкаре, че не се раздават до дъно в интерес на тима. " Защитата стартира от централния нападател… Юга и Санкаре би трябвало повече да оказват помощ на отбраната. Вече даже и в международен мащаб останаха доста малко футболисти, които да " връзват "  играта и в същото време да бъдат доста дейни в отбрана. И в случай че има, костват доста пари и приказваме за напълно друго равнище ", остро съобщи Димитров пред.

Бившият национал обаче бе удовлетворен, че Али Соу остава в тима най-малко до края на годината, откакто. " Али Соу се раздава във всеки мач. Факт е, че изпитва усложнения пред гола, само че пък въпреки това ги търси и основава. Единствените искания към него могат да бъдат, че не е толкоз, не мога да кажа изменчив, а по-скоро го приписвам и на малшанс. За тима мисля, че е добре, че остана ", сподели Димитров.

Относно утрешния мач на " ЦСКА-София " против " Клуж " в група А на Лига Европа пък основният скаут на клуба разяснява: " Изправяме се против стойностен тим, обезпокоеното ми е. Но въпреки всичко сме домакини, първи мач от толкоз време в групите, сигурно ще има приповдигнато въодушевление. Според мен няма да е вярна тактика да се хвърлим още от първата минута, въпреки всичко предстоят 6 мача в групите. Румънците също не чакам да се хвърлят сляпо, те също си вършат сметки. Трябва и да бъдем реалисти. Когато два тима са равностойни, даже мисля, че румънците имат малко повечко опит, а това им дава спомагателен плюс, точката не трябва да се приема като крах. Още повече, че има да се изиграят много мачове. И въпреки всичко, ние не се изправяме против европейски гранд, с цел да имаме някакви терзания. " Клуж " е изцяло от нашата рогозка. "

Велизар Димитров призна също, че " ЦСКА-София " демонстрира уязвимост този сезон и след мачовете си в Лига Европа не съумява да се концентрира задоволително за дуелите от шампионата. " Едно е да играете на стадиона на " Базел ", а друго на стадиона във Велико Търново - съвсем друга е мотивацията (...) Вижте, че и при " Лудогорец " е същото нещо – хвърлиха всички сили в Европа, тъй като в последна сметка от там идват приходите ", уточни той.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР