AOC представи два нови монитора с ултрависока резолюция (UHD), предназначени

...
AOC представи два нови монитора с ултрависока резолюция (UHD), предназначени
Коментари Харесай

AOC представя 27-инчовите U27B3A и U27B3AF: Достъпни 4K монитори с IPS панели за подобрена продуктивност и забавление

AOC показа два нови монитора с ултрависока резолюция (UHD), предопределени за хоум и офис консуматори: 27-инчовите (68,6 cm) AOC U27B3A и U27B3AF. Тези монитори оферират изключителна изясненост и ярки цветове, което ги прави съвършени за необятна гама от ежедневни задания – от работа с електронни таблици и сърфиране в мрежата до леко редактиране на фотоси и потребление на всевъзможен тип медии. С впечатляващата компактност на пикселите от 163 пиксела на инч (PPI), U27B3A и U27B3AF дават необикновено ясни и детайлни изображения, които издигат потребителското преживяване до нови висоти.

Основни характерности на U27B3A и U27B3AF

• 27-инчов IPS панел с UHD резолюция (3840×2160) и периодичност на освежаване 60 Hz, осигуряващ несравнима изясненост със 163 PPI и ярки, точни цветове, с помощта на поддръжката на 10-битова цветова дълбочина.

• HDR10 съгласуемост за по-динамично и реалистично преживяване при гледане.

• Технология Adaptive-Sync за плавни визуализации без накъсвания.

• Бързо време за реакция до 4 милисекунди GtG за ясни изображения без замъгляване.

• 2х вградени високоговорителя за безпроблемно аудио преживяване без спомагателен хардуер.

• LowBlue режим и Flicker-Free технология за нараснал комфорт при гледане.

Ненадмината изясненост и подробност

С резолюция от 3840×2160 на 27-инчов екран, U27B3A и U27B3AF оферират невероятна компактност на пикселите от 163 PPI, което подсигурява, че всяко изображение и текст са остри като бръснач и извънредно детайлни.

Този вид изясненост е изключително потребна за задания, които изискват точност, като редактиране на фотоси, графичен дизайн и даже четене на малък шрифт в документи или електронни таблици. 27-инчовият размер разрешава лесна интеграция в разнообразни организации на работното пространство. Технологията на IPS панела обезпечава необятни ъгли на видимост и тъкмо възпроизвеждане на цветовете, което прави тези монитори подобаващи за взаимна работа и шерване на наличие с други.

Подобрен комфорт и функционалност с U27B3AF

За консуматори, които приоритизират ергономията, U27B3AF разполага с регулируема по височина стойка (HAS) с ход 110 мм, което разрешава по-персонализирано и комфортно преживяване при гледане. И двата модела включват LowBlue режим и Flicker-Free технология, които спомагат за понижаване на напрежението и умората в очите по време на продължителни интервали на приложимост и подсигуряват, че потребителите могат да работят или да се забавляват удобно часове наред.

Достъпно качество с U27B3A

AOC схваща, че не всеки се нуждае от усъвършенствани ергономични функционалности или пък има различни решения за монтаж, заради което U27B3A се предлага с базова стойка, която поддържа монитора постоянен и сигурен и е в същото време наличен на атрактивна цена. Това прави U27B3A отличен избор за хоум и офис консуматори, които имат избран бюджет, само че все пак изкискват преимуществата на висококачествения UHD екран. U27B3A предлага и алтернатива за VESA монтаж (100×100 мм) тъкмо като U27B3AF, тъй че потребителите могат да инсталират екрана към стойка за по-голям комфорт.

Разширяване на серията B3

U27B3A и U27B3AF се причисляват към възходящата серия B3 на AOC за домове и малки/средни предприятия, която към този момент включва гама от 24-инчови и 27-инчови модели с QHD и Full HD резолюция. Наскоро пуснатият AOC Q27B3CF2, 27-инчов QHD екран с USB-C съгласуваност и периодичност на освежаване от 100 Hz, се грижи за консуматори, които изискват по-висока резолюция и разширени функционалности. С прибавянето на U27B3A и U27B3AF, AOC продължава да уголемява своите оферти, с цел да отговори на разнообразните потребности на хоум и офис потребителите.

Цени и наличност

Мониторите AOC U27B3A и U27B3AF оферират изключителна изясненост, живи цветове и набор от функционалности, които усъвършенстват както продуктивността, по този начин и заниманието.

AOC U27B3A с базова стойка ще бъде разполагаем в комерсиалната мрежа от юни 2024 година на атрактивна целесъобразна последна цена от 486 лева с Данък добавена стойност, до момента в който AOC U27B3AF с регулируема на височина стойка ще бъде разполагаем от юни 2024 година на целесъобразна последна цена от 505 лева с Данък добавена стойност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР