Елена Гунчева показа озверяла хиена и се озъби на Урсула,

...
Елена Гунчева показа озверяла хиена и се озъби на Урсула,
Коментари Харесай

Елена Гунчева показа озверяла хиена и се озъби на Урсула, нарече я „ЛАЙНЕН“

Елена Гунчева сподели озверяла хиена и се озъби на Урсула, назова я „ ЛАЙНЕН “. Бившата депутатка от „ Възраждане “, юристка и анализаторка Елена Гунчева – Гривова направи нов взривявящ коментар по адрес на печално оскандалената шефка на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, като даже я назова „ ЛАЙНЕН “. Гунчева е гневна по-късно, което е научила за срещата на Г-7 и присъединяване на еврошефката Урсула фон дер Лайен там.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция:

ЛАЙНЕН НЕ ЗНАЕ НОМЕРА НА КИТАЙКАТА Без никакво удивление прочетох за следващата нелепост на ръководителката на Европейски Съюз – гинеколожката Лайнен. На срещата на Г-7 декларирала, че трябвало да се окаже стопански напън върху Китай. Било доста възмутително, че китайците желали да внасят електрически автомобили в Европа, които били произвели, забележете, с противозаконни държавни дотации /как държавна дотация може да бъде противозаконна, оставям на въображението ви/. Всъщност даже за обекта на специалността й излиза наяве, че задачата е да бъде притиснат Китай, с цел да не се съюзява с Русия. Митата и пазарите от време оно са мотив за войни и разногласия сред страните. И се изполват за напън върху съперниците. Не знам дали Мадам У осъзнава на кого скача? Китай от малко тигърче стана огромен стопански тигър. С милиардно население. Мадам У си фантазира, че Европейското икономическо пространство е само и може да слага условия. Ами не може. Знаете ли, сега Европейски Съюз ми наподобява на ацтеките. Човешки жертвоприношения, обожествяване на унищожителите и лък и стрели против огнестрелно оръжие. И цялостно неосъзнаване на действителността. Мадам У Китай ще я сгъне като китайски фенер. Китай към този момент не е колониална територия като преди век. Там няма непознати войски, няма и стопански лостове за значително въздействие. Общо взето, Лайнен вкара цяла Европа в л…а! Бруталната истина.

Елена Гунчева-Гривова

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Елена Гунчева сподели озверяла хиена и се озъби на Урсула, назова я „ ЛАЙНЕН “ 15.06.24 14:40 Нещо се случва! Спряха 6-ти блок на АЕЦ „ Козодуй “! 15.06.24 14:13 Тежко разобличаване за Васил Терзиев: Градоначалства без да има достъп до класифицирана информация 15.06.24 13:38 Иди ми, дойди ми: Христо Иванов ще се закълне като народен представител, само че след това ще направи друго! 15.06.24 13:10 Ето какви заплати сме получавали през социализма (ТАБЛИЦА/СТАТИСТИКА) 15.06.24 12:45 Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР